Walking Dead 10: Nové upoutávky hrozí koncem světa

Walking Dead 10: Nové upoutávky hrozí koncem světa | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 26 obrázků
Nebezpeční Šeptači jsou další velkou hrozbou, se kterou se hrdinové musejí vypořádat. V časech, kdy se boj proti zombies radikálně změnil.

Pozor, článek obsahuje spoilery k 9. sérii.

Necelé tři týdny nás dělí od vydání první epizody desáté série Živí mrtví (The Walking Dead) a stanice AMC rozjíždí promo kampaň naplno a zveřejnila dvě nové upoutávky. První z nich se zaměřuje na Šeptače, jejichž vůdkyně Alfa (Samantha Morton) hrozí koncem světa. Že jsou Šeptači skutečně masivní hrozba bylo k vidění už v předchozí sérii, kdy zabili nejen Ježíše, Henryho a Taru, ale nespočet dalších spojenců a lidí ze společenství komunit.

Ovšem Daryl, Michonne, Carol a další už jeden konec světa přežili a jak připomínají ve druhé (nutno podotknout, že velmi stylově nasnímané) upoutávce, aby zahnali zlo, musí opět táhnout za jeden provaz. 

Jedna věc se musí stanici AMC přiznat. Po změně na pozici showrunnera, kdy se seriálu chopila Angela Kang, přišla skutečná revoluce. Zatímco sledovanost sice nedosahuje takových čísel jako u prvních pěti sérií, seriál skutečně chytil druhý dech a devátá řada byla jízda, která spoustě divákům dala naději, že Živí mrtví jsou pořád ještě živí. Zatím slušně rozjetá promo kampaň se solidními ukázkami a krásnými plakáty dokazuje, že seriál stále má co nabídnout. Můžeme se těšit i na novou postavu z řad Šeptačů, která bude známá jako Gamma a zahraje si ji Thora Birch (Americká krása). Její podobu najdete v galerii, společně s novými plakáty a screenshoty. 

Angela Kang promluvila o desáté sérii. Hlavně se máme těšit na nauvěřitelné napětí. Kromě toho, že obě strany budou muset bojovat navzájem, budou muset také bojovat s paranoiou. Máme čekat hodně zvratů, které budou výsledkem onoho napětí. Zároveň showrunnerka prozradila, jakým způsobem budou hrdinové proti Šeptačům bojovat:

Lidé v [postapokalyptickém] světě umějí vyrábět kulky. Ale je to opravdu ten nejlepší způsob, jak trávit svůj čas? Většinou se potýkáte se spoustou zombies, takže chcete mít v ruce něco těžkého, co můžete používat opakovaně a nedělá to hluk. Kulky akorát přilákají víc zombies. Naši přeživší se naučili bojovat jinak – víc spolupracovat.“

Hrdinové skutečně postupně přijali více středověký způsob přežívání, kdy se spoléhají na chladné zbraně z rukou kovářů. Jen zbraně ale nejsou všechno. Angela se rozpovídal také o výcviku. Ten můžete vidět na poslední fotografii galerie pod článkem. Na první pohled je patrné, že Daryl svoje spolubojovníky trénuje na pláži Oceanside, kam jsme se hezkých pár sezón pořádně nepodívali. Teď se komunita Oceanside vrací a stává se naplno aktivním účastníkem širších událostí. Krom toho, že se posmrtně naplní přání Tary, bychom se také konečně měly dočkat v seriálu lodí, které jsou v komiksové předloze s Oceanside spojené.

A nyní samotné ukázky a krátké video z natáčení, které láká na konfrontaci mezi Alfou a Carol. Dole v galerii na vás čekají nejnovější fotky a plakáty.

Zdroje: Comingsoon, Comicbook Movie, TV Line, EW, TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu