Živí mrtví: 10. řada spojí dohromady znepřátelenou dvojici

Živí mrtví: 10. řada spojí dohromady znepřátelenou dvojici | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 5 obrázků
Alphu čeká v příští řadě velká konkurence. 

Článek obsahuje spoilery!

Živí mrtví naplno seznámili své hlavní hrdiny se záporáky Šeptači, aby je v následující 10. řadě poštvali proti sobě. Důvodů pro tento nevyhnutelný střet je mnoho. Nejlepším příkladem budiž násilný akt, který Šeptači provedli dvě epizody nazpět. Tehdy popravili několik nevinných přeživších, jejichž hlavy napíchli na kůly, aby stanovili hranici svého území. Dokázali tak svým oponentům svoji krutost, zároveň si ale tímto krokem vytvořili velké nepřátele.

Mezi nebožtíky se totiž nacházel také mladý Henry, jehož náhradní matka Carol nyní prahne po pomstě. Na toto téma promluvila samotná představitelka role, Melissa McBride, v rozhovoru pro talkshow Talking Dead. Melissa zastává názor, že by byla opravdová zábava vidět Carol bojovat proti Aplhě, vůdkyni Šeptačů. Zároveň se ale orientuje v komiksové předloze, která se vydává zcela odlišným směrem. Úlohu hlavního protivníka Alphy zde totiž zaujal (dnes už napravený) záporák Negan.

Ten v seriálu dal svým věznitelům důvod věřit tomu, že se polepšil, takže není pochyb, že se v následující řadě dočká vykoupení, které povede i k větší roli. Osobně věřím, že se svého zaslouženého momentu dočkají oba, jak Negan tak Carol. Sama herečka McBride vypuštění Negana proti Alphě nazvala jako „největší zlo proti největšímu zlu.“ Zároveň se máme těšit na moment, kdy se Carol a Negan vůbec poprvé setkají tváří v tvář.

Tak co? Těšíte se?

Zdroj: Comicbook.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu