Živí mrtví: Poslední scéna 9. řady změní všechno

Živí mrtví: Poslední scéna 9. řady změní všechno | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Po předešlé epizodě čeká hrdiny další zásadní moment.

Pozor, spoilery.

Minulá epizoda byla velkou zkouškou pro naše hrdiny a zároveň znamením, co se stane, když se postaví na odpor záporákům Šeptačům. Mnozí si prošli peklem, na jehož konci čekala nevyhnutelná smrt a ostatní pokračují ve své cestě, jejímž novým cílem bude pravděpodobně pomsta. Stále to ovšem pro postavy nebyl konec, ten teprve přijde v blížícím se posledním díle s názvem „Bouře“. Ohledně toho showrunnerka Angela Kang prozradila, že v této epizodě konečně prosadila své dlouhodobé tužby, takže... Zima se blíží. Pokud si dobře pamatuji, toto bude vůbec první případ, kdy v seriálu bude hrát důležitou roli zima, a není tak divu, že změna prostředí byla velmi žádaná.

Živí mrtví: 15. díl 9. řady přináší pohromu i naději zároveň
 

Důležitějším zjištěním pro fanoušky ovšem je, že podle jejího názoru poslední scéna této 9. řady pro naše hrdiny všechno změní. A tato změna následně povede ke střetu s Šeptači, který se vyvine děsivým až překvapujícím způsobem. Co toto vyjádření konkrétně znamená, to se samozřejmě dozvíme až ve správný čas. Pustíme-li se ale do dohadů, dovoluji si usuzovat, že tato velká změna bude jistým způsobem souviset s bývalou hrozbou našich hrdinů - Neganem. Ten totiž dlouhá léta zpytoval ve vězení svědomí a řekl bych, že už konečně nastal čas pustit čerta ze skříně, aby pomohl postavám v odvetě. Nebo si myslíte něco jiného? Vítám všechny názory v komentářích.

Fotky z poslední epizody najdete v galerii.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

diablico | 27.03.2019 22:18
Myslím si, že lidi se začnou z okolních osad přidávat k Šeptačům. Buď ze strachu a nebo si budou myslet, že jim nic jiného nezbývá a nebo ještě mají stejné názory.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu