Živí mrtví: Chystá se seriál o Maggie

Živí mrtví: Chystá se seriál o Maggie | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Tvůrci nadále rozšiřují svoje nemrtvé univerzum. Je tohle správná cesta?

Živí mrtví v poslední době přišli o dvě velké hvězdy. Tou první je herec Andrew Lincoln, který kvůli rodičovským povinnostem opustil svoji ikonickou roli Ricka Grimese, ovšem ne nadobro. Naposledy se vrátí ve filmové trilogii, jejíž první film by měl dorazit příští rok v zatím neupřesněném datu. Něco podobného nyní čeká druhou odešlou hvězdu seriálu, herečku Lauren Cohan.

Představitelka Maggie zmizela ze seriálu společně se svým výše zmíněným hereckým kolegou. Zlákala ji touha po bohatší a úspěšnější kariéře. Ovšem dala jasně najevo, že to nebude nadobro. Její postava byla v seriálu uklizena do pozadí a divákům bylo řečeno, že pracuje pro neznámou osobu, které pomáhá řídit další přeživší komunitu. Více jsme se bohužel nedozvěděli. To se ale nyní může změnit.

Živí mrtví: Lauren Cohan promluvila o osudu Maggie
 

The Hollywood Reporter podrobil herečku rozhovoru, ve kterém pověděla o možnosti návratu prostřednictvím jejího vlastního spin-offu. Prozradila, že se vedly na toto téma jisté konverzace, ale vše se zatím nachází ve velmi rané fázi. Ona, stejně jako každý jiný člověk, zkrátka bude muset počkat, jak se situace vyvine. Rozhodně tedy tuto novinku nesmíme brát jako hotovou věc, protože jsou zde jisté komplikace.

Showrunnerka Angela Kang nyní začala pracovat na chystané 10. řadě, o které se už několik měsíců zpátky zmínila, že bychom se v ní konečně měli dočkat návratu Maggie. S tímto novým zjištěním ovšem přestáváme mít pojem o tom, co se skutečně chystá, co je pravda a co bylo zavrženo. Nedává totiž smysl, že by tato postava měla vystupovat ve své vlastní sérii, zatímco vystupuje v jiné.

Napadá mě pouze jediná možnost. Stále existuje šance, že se Maggie skutečně vrátí do hlavního seriálu už v příští řadě a k tomu navíc dostaneme její vedlejší seriál, ve kterém bude ukázáno, co dělala v době její absence. Tato možnost se mi ovšem zdá velice nepravděpodobná. Nejen že by sázka na tento seriál byla velkým riskem, ale ani nemáme sebevětší jistotu, že by postava jako Maggie dokázala utáhnout svůj vlastní seriál, čehož si jsou tvůrci i diváci vědomi.

Jaký na toto máte názor vy? A k jaké možnosti se přikláníte? Myslíte si, že se Maggie vrátí v příští řadě, či vlastním seriálu, nebo nás rovnou čeká obojí? Dejte vědět v komentářích!

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

já | 07.02.2019 10:21
seriály = blbosti :-P
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu