Živí mrtví: 10. řada se připravuje

Živí mrtví: 10. řada se připravuje | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Tvůrci stále méně oblíbeného seriálu se nevzdávají a hodlají bojovat dál.  

S tímto seriál to bylo vždy jako na horské dráze. Zatímco si užíval svého vrcholu na výsluní, za ním se nacházel rychlý sešup na dno. A právě na tomto pomyslném dnu se nyní nachází. Svoji cestu zpět k nebeským výšinám se sice snaží dláždit zvyšující se kvalitou, diváky to ovšem už moc nezajímá. To ale neznamená, že by se tvůrci přestali snažit. Místo toho se soustředí na rozšiřování tohoto světa více než kdy předtím. A v této taktice nepolevují, protože dobrodružství pokračuje.

Debutující showrunnerka Angela Kang nám přinesla nejlepší řadu, kterou seriál kdy zažil, ale žádný zasloužený odpočinek ji rozhodně nečeká. Momentálně dokončila produkci 9. řady, která se vrátí v únoru příštího roku, a započala produkci jubilejní 10. řady. Prozradila nám, že nyní sice podstupuje spousty rozhovorů a tiskovek, ale až bude mít konečně volno v diáři, vrhne se s několika svými staršími scenáristy do práce. Rozhodně to zatím neznamená, že by začali budovat nějaký konkrétní příběh, ale spíše budou podrobovat různé věci a nápady diskuzím. To ale není vše.

Jedním z těchto nápadů je totiž i očekávaný návrat herečky Lauren Cohan coby Maggie zpět do příběhu. Ta se díky seriálu těší výrazně větší popularitě než kdy předtím a krom nového seriálu Whiskey Cavalier se objevila například po boku Marka Walhberga ve filmu Mile 22. Svoji nejznámější roli, která ji proslavila, ovšem nezavrhla a její potenciální návrat plánuje i nová showrunnerka. Detaily ohledně následující řady jsou sice stále tajné, ale Angela Kang prozradila, že návrat Maggie bude plnohodnotnou součástí její produkce. Prý o tom se samotnou herečkou vedla rozhovor, tak uvidíme, jak se věci vyvedou.

V galerii si prohlédněte momentky z natáčení!

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu