Živí mrtví: Nová postava naznačuje příchod nových záporáků

Živí mrtví: Nová postava naznačuje příchod nových záporáků | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nová řada seriálu Živí mrtví se dočká další silné ženské postavy, která je navíc hluchá!  

Nová showrunnerka Angela Kang řídící devátou řadu seriálu Živí mrtví se nechala před pár týdny slyšet, že se více prostoru dočkají hlavně ženské postavy. Vzhledem k tomu, že naopak mužských rolí stálé více ubývá, to zní celkem jako slušný nápad, který rozhodně nezní marně. A nyní se k partě drsných ženských postav přidá jeden nováček. 

Tím bude ryze televizní a téměř neznámá herečka Lauren Ridloff, která si zatím zahrála jen v několika nenápadných televizních titulech, ale co je důležitější, byla také nominována na divadelní cenu Tony Award. To alespoň dokazuje, že se nejedná o žádné dřevo, ale zkušenou a respektovanou herečku z Broadwaye. V nové řadě si zahraje černošskou postavu Connie, která cestuje s partou kamarádů, dokud nenarazí na Rickovu skupinu přeživších a nejsou pozváni do jejich komunity. Tato postava sice v komiksové předloze zastává lehce nevýrazné postavení, kdy se do hlavního dění nijak zásadně nezapojuje, avšak showrunnerka Kang s touto postavou má mnohem zajímavější plány.

Její představitelka je totiž hluchá, což bude promítáno i do samotné postavy. Bude se jednat sluchově postiženou osobu, která používá znakovou řeč - a co je zajímavější, je obratná při používání ostatních smyslů ke čtení v lidech, situací a problémů. Tento příchod nové postavy však nepřináší jen další potencíálně zajímavou postavu, ale i špetku naděje na budoucí vývoj děje. Po příchodu této skupinky kamarádů do Rickovi komunity se rychle objevuje na scéně i nová hrozba, Šeptači. Budou tedy tito noví záporáci pro naše hrdiny už plnohodnoutnou součástí nové řady, a nebo si je budou tvůrci ještě stále šetřit? To se dozvíme už za tři měsíce. 

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu