Živí mrtví: Kdo z hlavních herců by mohl přijít o svůj flek?

Živí mrtví: Kdo z hlavních herců by mohl přijít o svůj flek? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Herci promluvili o svém vztahu k postavám a jejich budoucnosti.

Tento survival seriál patří společně s Hrou o trůny mezi nejlepší seriály na sázení, jakou postavu nechají scénáristé zabít jako další. A že těch případů bylo u obou seriálů až až. Zatímco zmíněná fantasy byla vždy v tomto ohledu více bezcitnější vůči hlavním postavám (i brutálnější), její kralování v televizi se už pomalu blíží do finále. A scénáristé Živích mrtvých nedávno ukázali, že se nebojí zabít i jednu z nejhlavnějších postav v seriálu vůbec. A tak se zbytek obsazení začíná bát o svá místa.

Poté, co si scénáristé dovolili tento odvážný krok, visí ve vzduchu otázka, kdo z hlavního obsazení by mohl být další na řadě. A k této otázce se vyjádřil představitel jedné z nejoblíbenějších postav Daryla, Norman Reedus.

Miluju být v tomto seriálu. Mohl bych to dělat až do jeho konce. Odstartoval jsem ho a chci ho i ukončit. Není to jako film, který skončí po hodině a půl. Nikdy jsem nedělal takovou práci, kde fanoušci sledují mojí postavu růst v realném čase. Viděli jste jak mi šediví vlasy! Velmi zřídka máte možnost dělat něco podobného. Je opravdovým požehnáním, že můžu být součástí něčeho tak velkého a po tak dlouhou dobu. Pořád to miluju.“

Norman mluví zcela jasně. Svoji postavu a místo v seriálu si velmi oblíbil, stejně jako jeho fanoušci. Ti už několikrát naznačili, že se s postavou drsného řidiče motorky střílejícího z kuše rozloučit nehodlají a herec je v současné době v podobné situaci jako Peter Dinklage hrající Tyriona ve Hře o trůny. Zkrátka čím oblíbenější postava, tím větší šance na přežití. I když je stanice AMC připravena vysílat seriál po celá desetiletí, existují i reálnější odhady, že životnost seriálu vydrží pouze pár let. Tak či tak, Norman Reedus (respektive jeho postava) se chce dožít jeho konce.

Kdo naopak překvapil, je herec zvtárňující hlavního tahouna Ricka, Andrew Lincoln, který má na věc lehce opačný názor. Ten byl při dávání rozhovoru otevřený a ke svému odchodu ze seriálu se vyjádřil vcelku lhostejně. Dokonce naznačil, že by seriál mohl pokračovat i bez něj. Inu, posuďte sami.

Existuje jen pár způsobů, jak se rozvíjet a pokračovat dál. Neříkám, že seriál bude někdy dokončen, ale určitě si myslím, že je tu příležistost pro změnu, která by určitě někdy měla nastat,“ nechal se slyšet.

Lincoln se dle všeho odchodu nijak nebrání, a i když je jeho postava stále součástí komiksové předlohy, myslím, že by pro scénáristy nebyl větší problém nasadit místo něj někoho jiného. Nicméně se od předlohy odklonili už několikrát a jak se v minulé epizodě ukázalo, nebojí se ani zásadních změn. A co vy? Vadil by vám odchod hlavní postavy, nebo byste klidně uvítali změnu? A myslíte, že se Daryl dočká finále? Těším se na vás v komentářích.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Lukys | 20.01.2018 14:07
Děkuji ti za názor uživateli a přeji hezký zbytek dne :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu