Živí mrtví: Očekávaná epizoda bude o polovinu delší

Živí mrtví: Očekávaná epizoda bude o polovinu delší | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
The Walking Dead už zase rozděluje děj na řadu samostatných linek a na hlavní události si ještě chvíli počkáme.

Živí mrtví (The Walking Dead) nás šponují jak kšandy. V prvním díle sedmé řady chvíli trvalo, než jsme se dostali k tomu, koho vlastně Negan popravil. Ve druhém jsme se pro jistotu vypravili do Království, kde momentálně z ústředních postav pobývají pouze Carol (Melissa McBride) a Morgan (Lennie James) a o Neganovy Spasitele jsme zavadili jen okrajově. A ani ve třetí epizodě se nedočkáme událostí, které nám ukázala upoutávka na konci epizody první.

Na skutečný dopad Neganových činů na Alexandrii si ještě týden počkáme, protože třetí epizoda bude celá věnovaná Darylovi (Norman Reedus) a tomu, co zažije v zajetí mezi Spasiteli. Oddalování hlavní dějové linky nám může vynahradit alespoň skutečnost, že čtvrtá epizoda bude mít 85 minut vysílacího času (můžeme tedy doufat zhruba v hodinu reálného času, oproti standardní třičtvrtěhodince). Epizoda má název Service (Služba) a synopse je následující:

Zbývající členové skupiny se snaží v Alexandrii nesesypat a po očekávané návštěvě je čeká nepříjemné vystřízlivění. 

Andrew Lincoln (Rick) nedávno o budoucnosti řekl:

Cesta bude hodně kamenitá. Ale sezóna teprve začala. To by si diváci měli pamatovat. Začínáme těsně po zemětřesení. Hrdinové se budou vyrovnávat s traumatem z brutálního útoku, budou truchlit, vnitřně budou mít co opravovat. Zároveň se ale také musí vypořádat s novým režimem, kterého se stali součástí. A každý z nich reaguje po svém. A tahle řada bude spíš pán Prstenů než Pán much.

Nu, zdá se, že scenáristé mají velké plány, nicméně Negan na návštěvu do Alexandrie skutečně přijde až za týden, teď tedy Daryl na návštěvě u Spasitelů. Epizoda má název Cela a zde je oficiální synopse:

Daryla odvedou do Neganovy (Jeffrey Dean Morgan) Svatyně, domova Spasitelů. Dwight (Austin Amelio) mezitím musí najít uprchlého člena skupiny. Komunita Spasitelů působí velkolepě, ale všechno má svoji cenu.

Přikládáme fotky a upoutávku:

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Lune | 05.11.2016 17:05
Tohle mi hodně vadí, jako by tam nemohli vecpat alespoň pár scének z okolí Ricka. Není to poprvé, už to dělají po několikáté a seriál mi to dost nechutí. A co teprve divák, který nemá rád nějakou postavu o které je celý díl?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu