Živí mrtví: Sneak Peek odhaluje, kdo nezemřel

Živí mrtví: Sneak Peek odhaluje, kdo nezemřel | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 35 obrázků
Sedmá sezona The Walking Dead už je za dveřmi. Nejnovější upoutávka odhalila, kdo určitě není postavou, která zemřela.

V rámci Comic-Conu v New Yorku byl zveřejněn nový sneak peek k Živým mrtvým, který odhaluje, kterou postavu Negan (Jeffrey Dean Morgan) na konci minulé řady pálkou rozhodně neubil. Pokud nechcete znát odpověď, video si v žádném případě nepouštějte! Ke sneak peeku přidáváme starší upoutávky a horu fotek. Sedmá řada začne už 23.10. takže co od ní můžeme čekat?

Tématem číslo jedna je Negan, ale v těsném závěsu je Ezekiel (Khary Payton). Muž s tygrem, který se označuje jako vládce Království. To je škola obehnaná zdí, jejíž obyvatele jsme viděli v závěru minulé sezony navlečené do něčeho jako brnění. Prozatím se tahle část příběhu bude týkat především Morgana a Carol. Kromě Ezekiela budou výraznými postavami v nové řadě Dwight (Austin Amelio), zjizvený Neganův pohůnek, který se v minulosti několikrát střetl s Darylem, a Paul „Jesus“ Monroe (Tom Payne). Dlouhovlasý eskamotér byl povýšen mezi hlavní postavy, zřejmě jej tedy uvidíme daleko častěji, společně s komunitou na vrcholu kopce. A pozor, po negativní odezvě se nemáme bát, že by sedmá sezona skončila nějakým šíleným cliffhangerem!

Naši hrdinové zažili mnohé těžkosti. Nemoci, hlad, nemrtvé, zradu i osobní ztráty. To je zocelilo, udělalo je nezastavitelnými. Teď o tu svou nezastavitelnost přišli. Mysleli si, že našli bezpečí, stabilitu, domov, že jim svět leží u nohou. Šeredně se mýlili. Po tom, co Negan z jednoho z hrdinů udělal krvavý exemplární příklad se ostatní skutečně podvolí a v první polovině sedmé řady budou žít zlomení pod jeho nadvládou. Ostatní postavy zatím neví, co se s Rickem a spol. stalo, ale brzy zjistí, že ani oni nemohou novým pořádkům uniknout. Všichni budou muset začít znovu od začátku. Svět není takový, jaký si jej představovali. Je větší a ještě nebezpečnější.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Pravdoláskař | 18.10.2016 02:22
Tak musím říct, že reklamní kampaň zatím funguje na jedničku a díky tomuhle sneek-peaku se poprvý od první řady těším na tu následující! Btw myslel jsem si, že oběť/oběti Lucille jsou daný, že jo, ale nějak se začínám strachovat o Maggie… A kapku amputovaně vypadá i budoucnost Rickovy pazoury… Čili samé dobré zprávy, akorát emo Darylek zase nic, ta deka se tam válí z dobrýho důvodu… PS Vzhledem k událostem v posledním sešitu TWD bych všechny tady i na FF poprosil o minutu ticha za Lucille. RIP Lucille…
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu