Živí mrtví: Shane se vrátí v deváté řadě

Živí mrtví: Shane se vrátí v deváté řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Bývalý kamarád / nepřítel hlavního hrdiny se vrátí, aby mu dal sbohem.

Herec Jon Bernthal, kterého si jistě pamatujete jako nového seriálového Punishera, si před lety zahrál v seriálu Živí mrtví jednu z hlavních rolí - Shanea. Ale protože nehrál zrovna nejkladnější postavu, bylo jasné, že bude muset časem vyklidit pole. A tak to dotáhl do konce druhé řady, kdy nechali scenáristé jeho postavu zastřelit. Nyní se ovšem objevily důkazy ukazující návrat jeho postavy v nadcházející deváté řadě.

Živí mrtví: Končí hlavní hrdina!
 

Jeden z fanoušků totiž zastihl Jona Bernthala spolu s Andrewem Lincolnem (Rick) a Normanem Reedusem (Daryl) na natáčení seriálu v Atlantě. Samozřejmě jeho postava zůstane i nadále mrtvá, a tak zbývají pouze dvě možnosti, jak bude jeho návrat pojatý. Buďto se znovu ukáže jako Rickova vidina, kdy jsme ho v této podobě viděli naposledy ve třetí řadě, anebo ve flashbacku. Osobně bych sázel na to první.

Oficiálně se má objevit pouze v jedné epizodě, která bude s velkou pravděpodobností úzce spjata s odchodem herce Andrewa Lincolna, jehož postava právě kdysi Shanea zabila. Napětí mezi těmito postavami kdysi stále stoupalo kvůli jejich neshodám, dokud nedošlo k jejich smrtelnému střetu. A tak se ukáže, jestli se dočkáme jejich konečného usmíření, a nebo jako vždy budou postavu Ricka doprovázet stíny minulosti.

Zdroj: tvline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu