Živí mrtví: Počátek konce – Oblíbená postava se vrací a 8. řada potvrzena

Živí mrtví: Počátek konce – Oblíbená postava se vrací a 8. řada potvrzena | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit další 4 obrázky
V nukleární pustině na jihozápadě USA ještě bude ve světě zombíků pořádné horko.

Seriál Živí mrtví oznámil svůj konec. Mladší bratříček Živí mrtví: Počátek konce (Fear the Walking Dead) naopak prozatím pokračuje. Čerstvě se dozvídáme, že skupinka přeživších z jihozápadu USA bude svá dobrodružství prožívat ještě přinejmenším v 8. sérii. Ta sedmá čerstvě zakončila svoji první polovinu a s novými epizodami se vrátí 17. dubna.

Už ve druhé polovině 7. řady čeká na fanoušky příjemné překvapení. Mezi hlavní postavy se po několikaleté pauze vrací Kim Dickens v roli Madison Clark. Ta dlouho patřila mezi tahouny seriálu, pak to vypadalo, že se na konci 4. řady na stadionu obětovala pro své bližní. Smrt ale nikdy nebyla na obrazovce vidět a už loni šéf Živých mrtvých Scott Gimple naznačil, že by se mohla vrátit. A teď je to tedy oficiální. I v aktuálním vyjádření Gimple chválí to, jakou klíčovou osobností Dickens pro seriál je a jak je to skvělá herečka.

Aktuální 7. řada seriálu se odehrává v ještě apokalyptičtější pustině, která vznikla v Texasu po atomovém výbuchu. Victor Strand (Colman Domingo) se opevnil ve Věži, vládne jako diktátor a rozhoduje o tom, komu pomůže a komu ne. Ostatní přeživší bojují v nukleární pustině těžce o přežití a Strandova zatvrzelost nevyhnutelně vede ke vzájemnému střetu. Přitom také hledají „Padre“, mytické místo, u něhož ani nebylo zřejmé, zda existuje. Alicia (Alycia Debnam-Carey,) neochotně vede bývalé Teddyho následovníky, trpí záhadnou nemocí a potýká se s důsledky svých dosavadních činů. Morgan (Lennie James,) stále doufá, že se ještě setká s rodinou a ví, že právě Alicia je klíčem k přežití. Ta vyhlašuje válku Strandovi, kterého začínají sžírat paranoia a touha po odplatě. A další hrozby jsou na obzoru…

Tady je ještě teaser pro nadcházející epizody:

Foto: AMC

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu