Živí mrtví: Počátek konce – Nová řada nás zavede do nukleární pustiny

Živí mrtví: Počátek konce – Nová řada nás zavede do nukleární pustiny | Fandíme seriálům
AMC
Comic-Con nabídl nové upoutávky také pro Fear the Walking Dead.

Série Živí mrtví: Počátek konce vždy tak trochu žila ve stínu svého staršího bratříčka. Jedno se jí však musí nechat. Nikdy se nebála velkých zvratů. Už jsme tu měli skoky v čase, po třetí sérii se zásadním způsobem proměnilo obsazení. A na konci 6. řady tvůrci nechali v Texasu explodovat atomovou hlavici. Virtuální Comic-Con odhalil, že 7. řada začne 17. října. Zatím není tak docela zřejmé, co přesně od ní čekat a první dva klipy dělají všechno proto, aby oponu ještě ponechaly zataženou.

V jednom klipu jsme společně s Morganem (Lennie James) a Grace (Karen David) zavření v ponorce. Když se Grace vypraví ven, čeká na fanoušky vůbec první pohled na radioaktivní pustinu, která zase nabízí něco trochu nového. Vizuálně to nevypadá vůbec špatně a element ochranného obleku vnáší do hry novou výzvu. Nabízí se hned několik otázek. Jsou ostatní protagonisté v podobné situaci? Budou se všichni pohybovat pouze v maskách? Jak velká oblast je vlastně zasažena? Jak silná je radiace? Vznikne kvůli ní nový druh zombie? Zmutovaní lidé? Jak daleko od přímo zasažené oblasti bude dělat potíže radioaktivní spad? Může například exploze v Texasu ovlivnit přeživší u Washingtonu v hlavním seriálu? Tohle všechno ještě bude zajímavé.

Druhá upoutávka také dává dost materiálu ke spekulování. Spolu s June (Jenna Elfman) a jejím tchánem (Keith Carradine) jsme v podzemním bunkru, kde dvojice objeví tajnou místnost, v níž vůdce kultu Soudného dne Teddy Maddox (John Glover) dělal svoje bizarní pokusy.

Podklady a foto: AMC

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu