The Flash: Další z původních hrdinů odchází

The Flash: Další z původních hrdinů odchází | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 1 obrázek
Z původních postav zůstává pevnou součástí Flashe už pouze trojice statečných.

V březnu bylo potvrzeno, že seriálový The Flash bude mít i 9. řadu a stane se tak nejdéle běžícím seriálem v rámci provázaného světa Arrowverse. Produkce se domluvila s návratem představitele hlavní role, Granta Gustina, a mohlo se tudíž pokračovat. Zatímco bez Barryho by navázat nejspíš nešlo, u představitelů vedlejších rolí už je situace pružnější a po letech tak sérii opustí další z dlouhodobých členů původního obsazení.

Po osmi řadách odchází představitel Joa Westa, Jesse L. Martin. Když se začalo jednat o smlouvách pro 9. sezonu, produkce Martina okamžitě neoslovila a ten tak měl možnost získat jednu z hlavních rolí v novém chystaném seriálu The Irrational. Z The Flashe nicméně nezmizí úplně. Ačkoliv už nadále nebude hlavní postavou, v superhrdinském seriálu by se ještě mohl ukázat. Potenciálně až v pěti epizodách, přičemž příští řada by jich měla mít dohromady alespoň patnáct.

Z ústředního obsazení tak v hlavních rolích od začátku seriálu až po dnešek zůstávají už jen Grant Gustin jako Barry, Candice Patton jako Iris a Danielle Panabaker jako Caitlin. Jako první obsazení opustil Rick Cosnett, jehož Eddie zemřel už na konci první řady (následně se ještě několikrát vrátil jako host). Carlos Valdes (Cisco) se rozloučil se seriálem po sedmi řadách a Tom Cavanagh (Wells) byl součástí ústředního obsazení do konce sedmé řady a pak už se vracel pouze jako host. Obsazení naopak rozšiřovali různí nováčci, přičemž nejdéle zatím vydržela Danielle Nicolet jako Cecile.

Foto: The CW

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest