Sebevražedný oddíl: Amanda Waller dostane vlastní spin-off

Sebevražedný oddíl: Amanda Waller dostane vlastní spin-off | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Viola Davis se znovu vrací do světa superpadouchů.

V hraném zpracování komiksů spojených se Sebevražedným oddílem (Suicide Squad) vystupovala pouze jedna postava zatím v obou filmech i v seriálu Peacemaker. Amanda Waller, drsná šéfka celého projektu Taskforce X, který využívá superzločince pro potřeby nejrůznějších nebezpečných misí ve jménu dobra. Postavu hraje Viola Davis, zkušená herečka z Vražedných práv, Černobílého světa, Vdov, Plotů nebo Ma Rainey.

O své výsadní postavení patronky všech sebevražedných projektů Viola nepřijde ani nadále. Bude hrát i v dalším seriálu a tentokrát bude mít dokonce ústřední úlohu. Davis má v nové minisérii HBO hrát hlavní roli a také být výkonnou producentkou. Hlavní autorkou bude Christial Henry, jež se v minulosti podílela například na seriálových Watchmenech. Dalším výkonným producentem bude James Gunn (Sebevražedný oddíl 2, Peacemaker), jenž už delší dobu naznačoval, že vedle Peacemakera vznikne pro ságu Suicide Squad další seriálový spin-off.

Zatím nevíme o novém seriálu nic bližšího, Gunn pouze v lednu pro magazín Deadline řekl, že ačkoliv projekt bude spojený s ostatními sebevražednými příběhy, nebude tak výrazně komediální, jako byl Peacemaker. V tom byly nekompromisní praktiky Amandy Waller odhaleny novinářům. Zatím nemáme jakékoliv podrobnosti o tom, kdy bychom se série mohli dočkat.

Foto je ilustrační, Amanda Waller ve filmu Sebevražedný oddíl

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest