Aqualad: HBO připravuje seriál o mladém Aquamanovi

Aqualad: HBO připravuje seriál o mladém Aquamanovi | Fandíme seriálům
Warner Bros.
V novém komiksovém projektu bude mít prsty Charlize Theron.

Některé zprávy z Hollywoodu vás prostě překvapí. Svou vlastní sérii na HBO Max dostane Aqualad, nebo-li „Aquaman junior“. Většina nejslavnějších superhrdinů od DC má nějakou svoji teenagerskou alternativu, která může buď fungovat jako sidekick dospělého hrdiny, popřípadě jako třeba člen týmu Teen Titans. Superman má Superboye, Batman Robina, The Flash Kid Flashe a Aquaman Aqualada.

Postava byla v průběhu let mnohokrát přepracována a dočkala se různých alternativních verzí. Chystaný seriál bude vycházet z komiksové předlohy „You Brought Me the Ocean“ (Dal jsi mi oceán). To je moderní zpracování Aqualadova původu, určené primárně mladším čtenářům, které připravili Alex Sanchez a Jul Maroh. Jde o druhou verzi Aqualada, která se poprvé objevila poprvé v roce 2010.

Hlavním hrdinou příběhu je Jackson „Jake“ Hyde, teenager z Nového Mexika, který je po celý život záhadně přitahovaný k vodě a touží uniknout z pouště, jež jej obklopuje. Postupně zjišťuje, že dýchat pod hladinou a ovládat vodu. Zamiluje se do kapitána školního plaveckého týmu a jde o důležitou LGBTQ postavu. Jake je známý také jako Kaldur’ahm a později se ukáže, že jde o syna Black Manthy, Aquamanova tradičního oponenta.

Série momentálně nemá scenáristu ani režiséra, avšak jedním z producentů je slavná herečka Charlize Theron. Momentálně nevíme, zda série bude jakkoliv provázaná s Aquamanovými filmy, kde Black Manthu hraje Yahya Abdul-Mateen II.

Titulní foto je ilustrační: Aquaman

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu