The Batman: Z nového filmu se oddělí samostatný seriál s padouchem Penguinem

The Batman: Z nového filmu se oddělí samostatný seriál s padouchem Penguinem | Fandíme seriálům
Warner Bros. Pictures
Matt Reeves od svého Batmana odvodí ne jeden, ale hned dva seriály pro HBO.

Od té doby, co vedle studia Warner Bros. vznikla streamovací služba HBO Max, se intenzivně pracuje na tom, aby komiksové filmy měly svoje seriálové souputníky. K Sebevražednému oddílu bude připojený Peacemaker, k The Batmanovi seriál o Gothamské policii. Teď se ale dozvídáme, že v případě Netopýřího muže vzniknou doprovodné seriály minimálně dva.

Server Deadline informuje, že vzniká seriálová novinka o záporákovi Penguinovi (Tučňákovi). Toho v celovečerním filmu ztvární Colin Farrell, jenž je k nepoznání pod důkladnou obličejovou maskou. Není zřejmé, zda si i v seriálu roli zopakuje právě on, nebo jej nahradí někdo jiný, pokud například děj bude zasazený do minulosti. Série má pojednávat o tom, jak se Penguin dostal k moci a je stylem přirovnávána ke klasickému gangsterskému snímku Zjizvená tvář.

Penguin, občanským jménem Oswald Cobblepot, je v komiksech klíčovou kriminální figurou města Gotham. Často je nějakým způsobem znetvořený (proto označení „Tučňák“) a v některých verzích jej dokonce obklopují i zvířecí tučňáci, což je výjev, jenž můžeme dobře znát z filmového Tima Burtona, kde postavu zpracoval Danny DeVito. Následně ještě v seriálu Gotham postavu ztvárnil Robin Lord Taylor.

Jako producenti budou pod seriálem podepsaní režisér filmu The Batman Matt Reeves a jeho produkční parťák Dylan Clark. Jejich dohled by mohla dávat naději, že chystaný seriál dostane náležitou péči, osobně už už mám ale trochu pocit, že po Gothamu, Jokerovi a chystaném policejním seriálu už je svět Batmanových padouchů rozpitvávaný možná až příliš. Co myslíte?

Foto je ilustrační, Colin Farrell jako Penguin ve filmu The Batman

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu