The Batman: Tvůrci filmu souběžně chystají provázaný seriál o gothamské policii

The Batman: Tvůrci filmu souběžně chystají provázaný seriál o gothamské policii | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 16 obrázků
HBO připravuje nový policejní seriál, který má nastartovat provázané batmanovské univerzum.

Páteční podvečer nám přichystal velké překvapení. Režisér Matt Reeves, který momentálně točí snímek The Batman, připravuje společně s několika kolegy televizní seriál, který bude s filmem úzce provázaný. Seriál vzniká pro novou platformu HBO Max, můžeme tedy doufat, že to nebude žádná laciná záležitost. Seriál má rozšiřovat svět, který Reeves vytvořil pro svůj film a má pojednávat o korupci v gothamské policii. Máme se v něm seznámit s řadou dalších gothamských figur. Film a seriál společně startují provázané batmanovské univerzum, které se bude rozpínat napříč různými platformami (film, televize…). Není zřejmé, zda se v seriálu objeví Robert Pattinson jako Batman, nebo alespoň Jeffrey Wright jako komisař Gordon.

Vedle Reevese seriál připravuje jeho tradiční producentský partner Dylan Clark a připojí se k nim Terence Winter, zkušený televizní showrunner, který pracoval na seriálech Sopránovi, Impérium – Mafie v Atlantic City a Vinyl, popřípadě napsal scénář pro Vlka z Wall Street. Obsahový šéf HBO Max Kevin Reilly si pochvaluje příležitost vytvořit pro fanoušky zážitek napříč různými platformami, který by měl trvat řadu dalších let. Matt Reeves se těší na to, až bude moci rozšířit svůj svět:

„Je to jedinečná příležitost jak rozšířit moji vizi filmového světa a prozkoumat ji do daleko většího detailu a hloubky, jak to umí jenom seriály. Spolupracovat s Terencem Winterem, který v minulosti tak zručně psal příběhy plné zločinu a korupce, je naprostý sen.“

Jak už bylo řečeno, seriál vzniká pro HBO Max, kde můžeme očekávat také seriály o Green Lanternovi, Justice League Dark a Strange Adventures. Spojení ambiciózní streamovací služby a schopným filmařů nám snad dopřeje daleko zajímavější seriál, než byly dosavadní televizní výlety do Gothamu (Gotham, Batwoman…) nebo dosavadní pokusy o rozšíření světa superhrdinských velkofilmů na malou obrazovku (Agenti SHIELD).

  • Ve starších článcích můžete vidět, jakou vizuální podobu filmaři pro nového Batmana připravují - tady nebo tady.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu