Wednesday: Teaser nabízí první pohled na hrdinku Tima Burtona

Wednesday: Teaser nabízí první pohled na hrdinku Tima Burtona | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Jenna Ortega se představuje jako starší verze Addamsonovic holky z Netflixu.

Minulý týden první kratičký teaser upozornil na to, že se blíží Wednesday, nový seriál o středoškolském životě Wednesday Addams. Následně se objevil ještě jeden teaser. Není o mnoho delší, nicméně má jednu zásadní přednost. Poprvé divákům představuje samotnou Wednesday, již v novém zpracování Tima Burtona ztvárnila Jenna Ortega.

Ta o postavě řekla, že nebylo snadné vyvážit její styl vystupování. Wednesday tradičně známe jako desetiletou a v té době jsou její černý smysl pro humor a drzost okouzlující. Teenager by už s podobnou povahou mohl začít působit jako otravný, namyšlený spratek. Ale Ortega se dušuje, že se velmi snažila, aby to tak nedopadlo a postava stále byla divákům sympatická.

V chystaném seriálu Wednesday nastoupí na akademii Nevermore, prestižní internátní školu určenou pro žáky s předpoklady pro nadpřirozené schopnosti. Na škole se Wednesday pokouší zkrotit svoje telepatické schopnosti, zvládnout komplikované vztahy s ostatními studenty a vyřešit monstrózní sérii vražd, jež sužuje nedaleké městečko Jericho a rozklíčovat nadpřirozené tajemství, do něhož se před 25 lety zapletli její rodiče.

Režíruje Tim Burton, hlavními scenáristy jsou Alfred Ghough a Miles Millar. V hlavních rolích Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Christina Ricci nebo Gwendoline Christie. Seriál vzniká pro Netflix.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest