Wednesday Addams dorazí na podzim, je tu první teaser

Wednesday Addams dorazí na podzim, je tu první teaser | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Netflix začíná lákat na svoji hororově komediální novinku.

Dopředu nikdy nevíte, který seriál nakonec bude hitem a který zapadne. Můžeme si být nicméně jistí, že seriál Wednesday bude mít velkou mediální pozornost. Slavný filmový režisér Tim Burton poprvé ve velkém točí pro televizi a zároveň čerpá z Addamsovy rodiny, což je látka, která na první pohled do jeho repertoáru skvěle sedí.

Netflix potvrdil, že během příštího týdne zveřejní první trailer, prozatím je tu alespoň první teaser. V něm vystupuje stará známá „Věc“, která nás před příchodem Wednesday varuje. Není se čemu divit. Dospívající mladá dáma je přesně v té fázi života, kdy řada lidí tíhne k nihilismu. U přirozeně negativní Wednesday se tak černé myšlenky budou jen násobit. Na odiv je dává na twitterovém účtu, kde vtipně odpaluje jakékoliv pozitivní zprávy, které fanoušci zašlou.

Dole v galerii najdete plakát.

V chystaném seriálu Wednesday nastoupí na akademii Nevermore, prestižní internátní školu určenou pro žáky s předpoklady pro nadpřirozené schopnosti. Na škole se Wednesday pokouší zkrotit svoje telepatické schopnosti, zvládnout komplikované vztahy s ostatními studenty a vyřešit monstrózní sérii vražd, jež sužuje nedaleké městečko Jericho a rozklíčovat nadpřirozené tajemství, do něhož se před 25 lety zapletli její rodiče.

Režíruje Tim Burton, hlavními scenáristy jsou Alfred Ghough a Miles Millar. V hlavních rolích Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Christina Ricci nebo Gwendoline Christie. Seriál vzniká pro Netflix.

Foto: Netflix

Zdroje: Netflix, Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu