Sexuální výchova: Oblíbený Netflix seriál opouští několik postav

Sexuální výchova: Oblíbený Netflix seriál opouští několik postav | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Hned tři herečky a jejich postavy ve 4. řade Sex Education neuvidíme.

Seriál Sexuální výchova (Sex Education) si rychle získal diváky otevřeným přístupem k sexualitě dospívajících, stejně jako stylem humoru, dojemnou romantikou a plejádou rozmanitých postav. Ta v nadcházející (čtvrté) řadě bude o něco chudší než doposud. V těsné návaznosti sérii opouštějí hned dvě herečky a jedna oznámila ukončení svojí účasti už před časem.

Jako první odešla před jistou dobou Simone Ashley, která nemohla v natáčení pokračovat kvůli závazkům u seriálu Bridgertonovi. Simone v Sexuální výchově představovala vedlejší postavu Olivie a její odchod bude pravděpodobně ten nejméně patrný.

Daleko víc leckteré fanoušky zasáhne odchod Oly, Jakobovy pansexuální dcery, která se připojila k sérii v průběhu první řady. Postupně randila s Otisem, vyrovnávala se se skutečností, že její otec chodí s Otisovou matkou, a že s ní má další dítě. Vedle toho se pustila do vztahu s Lily, se kterou se situace poněkud zkomplikovala, když Lily dlouhodobě utíkala do světa fantazie, zatímco Ola chtěla daleko víc žít teď a tady. Chvíli to vypadalo, že se Lily odstřihne od své bujné představivosti, ale nakonec se rozhodla, že její fascinace mimozemšťany je prostě její přirozenou součástí, za níž se nechce stydět. Přesto se obě dvě slečny usmířily.

Jak jejich příběh pokračoval, se nicméně zřejmě nedozvíme. Představitelka Oly Patricia Allison pro Capital Xtra uvedla, že opustit Sexuální výchovu sice nebylo jednoduché, protože si Olu i svoje kolegy oblíbila, ale chtěla se posunout k dalším výzvám, a proto se rozhodla sérii opustit. Zatím nevíme, jak seriál vysvětlí, že v něm najednou chybí Jakobova dcera.

Kdo ví, třeba se někam vypraví společně s Lily, protože její představitelka Tanya Reynolds seriál taktéž opouští. V tomhle případě to nicméně vypadá, že si herečka odejít nepřála a prostě ji vyškrtla produkce. Reynolds pro Radio Times uvedla, že ji ukončení angažmá mrzí. Dodala, že za jejím odchodem zřejmě stojí fakt, že má seriál velmi široké obsazení – aby mohly nové postavy dostat prostor zazářit, musí některé z těch starých ustoupit stranou.

Podle informací The Hollywood Reporteru se zřejmě musíme připravit na odchod ještě několika dalších postav. Spolu s uzavřením Moordale High se děj přemístí na novou školu, kam se přesune zatím blíže nespecifikované množství stávající postav, které doplní řádka nových. Zatím nemáme žádné podrobnosti o tom, kdo všechno se vrátí a kdo ne. Natáčení čtvrté řady začne teprve letos v létě, datum premiéry dosud nebylo Netflixem oznámeno.

Foto je ilustrační, Sexuální výchova

Zdroje: Capital Xtra, Radio Times, The Hollywood Reporter, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest