Euforie má rekordní sledovanost, 3. řada schválena

Euforie má rekordní sledovanost, 3. řada schválena | Fandíme seriálům
HBO
Zendaya se i v budoucnu bude potýkat s třeskutými problémy dospívání.

Na HBO čerstvě skončila 2. řada seriálu Euforie (Euphoria) a fanoušci i tvůrci mají důvod ke spokojenosti. Sledovanost je vysoká a finální epizodu sledovalo během premiérového dne (v USA) napříč platformami 6,6 milionu diváků. To výrazně předčilo jak předposlední epizodu (o 30%), tak finále první řady. Vysoká čísla dělají z Euforie druhý nejsledovanější seriál HBO po Hře o trůny.

Když se sečtou všechny způsoby, jakým jde seriál sledovat a nezapočítává se jen premiérový den, ale všechny, během kterých je epizoda zveřejněná, tak jednu epizodu 2. řady Euforie sledovalo průměrně 16,3 milionu diváků (u první řady to bylo v průměru přes 6 milionů na epizodu). Dle informací serveru Deadline si Euforie nevedla skvěle jen ve sledovanosti, ale také na sociálních sítích - Podle měření společnosti Talkwater Social Content Ratings je druhá řada Euforie na Twitteru, Instagramu, Facebooku i Youtube nejdiskutovanějším seriálem poslední dekády. Deadline sice nedodává další čísla, nicméně finále bylo také nejsledovanějším pořadem týdne na HBO také v Evropě i v latinské Americe.

Vzhledem k výsledkům tedy vlastně ani nepřekvapí, že už začátkem února HBO oficiálně schválilo natáčení 3. řady!

Euforie je svébytný seriál, který jde na dřeň při vykreslování života současných náctiletých. Nevyhýbá se tématům drogové závislosti, sexuality, genderu či sexuálního násilí. Hlavní hrdinkou je středoškolačka Rue, spolu s níž sledujeme její souboj s depresí, drogovou závislostí a hledáním osobní identity. Vedle toho poznáváme také trable jejích spolužáků a nejbližších. Seriál je známý také pro své výrazné vizuální zpracování. V hlavní roli Zendaya, dále hrají Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Storm Reid a Austin Abrams. Nově je doplní Dominic Fike, Minka Kelly nebo Demetrius ‘Lil Meech’ Flenory Jr. Sérii připravuje Sam Levinson.

Foto: HBO

Zdroje: Deadline, Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu