The Flash: Zkrácená 9. řada bude zároveň poslední

The Flash: Zkrácená 9. řada bude zároveň poslední | Fandíme seriálům
Warner Television
Nejdéle trvající seriál ze světa Arrowa bude končit.

Už nějakou dobu se spekuluje o tom, že by 9. řada seriálového The Flashe mohla být poslední. A teď už je to oficiálně potvrzené. Ve svojí deváté sérii se rychlík z komiksového světa Arrowverse vrátí naposledy.

Poslední řada dorazí na obrazovky v lednu v roce 2023 a bude mít dohromady 13 epizod. Představitel hlavní role Grant Gustin se vrací ve všech epizodách, společně s ním ještě Candice Patton jako Iris a Danielle Panabaker jako Caitlin Snow / Killer Frost. Jesse L. Martin se jako Joe vrátí přinejmenším v pěti epizodách, možná ve více, pokud mu to další pracovní závazky dovolí. Další členové původního obsazení seriál v průběhu let opustili a pro tuto chvíli není potvrzeno, že by se kdokoliv z nich pro závěr seriálu měl vrátit.

Autoři vědí o konci seriálu s dostatečným předstihem na to, aby jej mohli patřičně uzavřít a nenechali fanoušky v nejistotě. Zároveň platí, že další seriály ze světa Arrowverse nadále žijí (a další jsou v přípravě), takže není vyloučeno, že se některé z postav ještě v budoucnu objeví. The Flash je nejdelší série ze světa Arrowverse, půovdní Arrow měl „pouze“ osm sérií. V letošním roce končí seriály Legendy zítřka, Batwoman a Naomi. Nadále běží Superman & Lois a Stargirl, ačkoliv se obě dvě série odehrávají v jiné dimenzi, než The Flash. Čerstvou novinkou je seriál Gotham Knights, kde se teprve uvidí, jak si povede.

Foto je ilustrační, The Flash

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest