The Boys: Čtvrtou řadu posílí Jeffrey Dean Morgan

The Boys: Čtvrtou řadu posílí Jeffrey Dean Morgan | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit další 2 obrázky
Táta Winchester se připojil ke starým známým. Dočkáme se celé rodinky?

The Boys od Amazonu patří mezi nejlépe hodnocené současné seriály. O jeho kvalitách si můžete přečíst například v naší recenzi třetí série. Jednou z velmi pozitivních stránek seriálu je i obsazení jednotlivých postav. Každá série zaznamenala výraznou hereckou posilu, ta poslední například Jensena Acklese v roli Soldier Boye. Ackles se s showrunnerem seriálu Ericem Kripkem zná z dlouholeté spolupráce na oblíbeném seriálu od stanice CW Supernatural. A další takové znovushledání nám nabídne i řada čtvrtá.

K seriálu se totiž v nadcházející sérii přidá Jeffrey Dean Morgan, jenž v seriálu Supernatural ztvárnil Johna Winchestera, otce Acklesovy postavy. Kromě toho ho můžete vídat jako Negana v The Walking Dead, objevil ve Watchmenech od Zacka Snydera, v Batman v Superman jako Thomas Wayne či naposledy v hororu Zvrácená. Morgan má mít v seriálu pouze hostující roli, koho konkrétně by měl ztvárnit, však zůstává pod pokličkou.

Zajímavostí je, že kromě angažování Jeffreyho Deana Morgana se nedávno objevily zprávy o tom, že by Eric Kripke měl zájem dosadit do seriálu i Jareda Padaleckiho, se kterým taktéž spolupracoval dlouhá léta na Supernaturalu, kde Padalecki hrál druhého z bratrů Winchesterových, Sama. Pokud by se tento kousek Kripkemu podařil, a znovu dal po delší době rodinku Winchesterových dohromady, jednalo by se určitě o povedený kousek především pro fanoušky.

Čtvrtá série The Boys se aktuálně natáčí, a lze ji očekávat někdy v roce 2023.

Foto je ilustrační, Jeffrey Dean Morgan v seriálu The Walking Dead

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 10

Etta | 10.01.2023 13:48
I’ll instantly clutch your rss as I can not locate your e-mail subscription hyperlink or publication services. Do you have got any? Kindly allow me to fully grasp to make sure that I could subscribe. Many thanks
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest