Nový Zorro míří do televize

Nový Zorro míří do televize | Fandíme seriálům
Secuoya Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Režiséři Papírového domu právě teď natáčejí moderní, akční pojetí maskovaného mstitele.

V posledních letech se to plány na nové zpracování Zorra jen hemží. Vlastní verzi chystá Disney, dlouhodobě se mluví o postapokalyptickém „Z“. Pak je tu hacker co si říká Zorro 2.0, seriál s ženskou „Zorkou“ a nad vlastním zpracováním jeden čas dumal Quentin Tarantino. Ze všech nejdřív se však do televize dostane nový španělský seriál.

Ten je zatím známý čistě jako Zorro a letos v červenci se začal natáčet, takže na rozdíl od ostatních projektů už je opravdu na cestě. Seriál se točí ve Španělsku a napsal jej J. Carlos Portela, autor seriálu Velvet. Jedním z producentů je John Gertz, který připravil snímky Legenda o Zorrovi a Zorro: Tajemná tvář s Antoniem Banderasem.

Hlavní roli v novém zpracování hraje Miguel Bernardeau známý ze seriálu Elita. Lolitu Marquez představuje Renata Notni (El Dragón: Návrat bojovníka, Pětinásobná pomsta). Dále hrají Xiucoatl, Emiliano Zurita a Joel Bosqued. Režírují Javier Quintas a Miguel Ángel Vivas, kteří se oba podíleli na Papírovém domě.

Děj seriálu je zasazený do Los Angeles 30. let 19. století. Má jít o příběh zrodu slavného hrdiny, který bude respektovat základní kameny Zorra, ale zároveň má přinést propracované dějové linky moderního střihu, které jsou relevantní k dnešku, mají výrazné ženské postavy, akční scény a popkulturní odkazy. Na některých trzích seriál nabídne Amazon Prime Video, jinde se distributor teprve hledá. Střední Evropa prozatím v seznamu zemí, kde novinku uvede Amazon zmíněna nebyla.

Foto: Secuoya Studios

Zdroje: Variety, Secuoya Studios

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest