The English: Emily Blunt touží po pomstě na drsném divokém západě

The English: Emily Blunt touží po pomstě na drsném divokém západě | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pusťte si trailer nové westernové série, kde na odhodlanou Angličanku čeká krvavá pustina.

Divákům asi není třeba příliš představovat Emily Blunt, zkušenou britskou herečku, která zvládá menší dramata i velkolepé hollywoodské spektákly. Do širšího povědomí vešla v roce 2009 Královnou Viktorií. Pokračovala snímky jako Správci osudu nebo Looper a po účinkování v Na hraně zítřka a Sicariu z ní byla regulérní hvězda. S akčnější polohou pokračovala v sérii Tiché místo a ve snímcích Mary Poppins se vrací a Expedice: Džungle se stala disneyovskou superstar. V televizi naposledy hrála v roce 2005 a teď se k tomu vrací westernovou minisérií The English (Angličanka).

Děj se odehrává v 90. letech 19. století v Severní Americe a Blunt vystupuje jako zámožná britská aristokratka Cornelia Locke. Ta vyhledá služby póníjského stopaře a bývalého člena kavalerie Eliho Whippa, aby jí pomohl pomstít smrt vlastního syna. Společně zdolávají divokou krajinu zbrocenou krví a zmařenými sny, aniž by tušili, že je pojí společná minulost. Na cestě musejí překonat sérii extrémně nebezpečných překážek, a když se konečně dostanou do svého cíle, do města Hoxem ve Wyomingu, není to moc lepší. Zapletou se do vyšetřování místního šerifa Roberta Marshalla a mladé vdovy Marthy Myers, kteří se snaží přijít na kloub sérii bizarních a strašidelných vražd. Jak se ale Cornelia a Eli blíží k pravdě, čeká je konfrontace s vlastní minulostí, se kterou se budou muset naučit žít.

Minisérie v traileru vypadá jako intenzivní zážitek s výraznými herci a slibuje prozkoumat témata identity a pomsty a vyprávět podobenství o rase, lásce a moci. Eliho hraje Chaske Spencer (série Twilight, chystaná marvelovka Echo), šerifa Stephen Rea (Dva světy, Cizinec, Hra na pláč), vdovu Myers Valerie Pachner (A Hidden Life, The Kingsman). Dále hrají Ciarán Hinds, Rafe Spall, Toby Jones, Tom Hughes nebo Malcolm Storry. Autorem je Hugo Blick, který je podepsaný pod Ctihodnou ženu nebo Hranici stínu. Blunt je jednou z producentek série, Aamazon Prime Video novinku uvede 11. listopadu.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu