Buchty a klobásy: Sprostý animák rozšíří chystaný seriál

Buchty a klobásy: Sprostý animák rozšíří chystaný seriál | Fandíme seriálům
Sony Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Seth Rogen s Evanem Goldbergem pro diváky připravují další příběh o souložícím jídle.

Před šesti lety jsme mohli v našich kinech vidět animovanou dospěláckou komedii Buchty a klobásy (Sausage Party). Zatímco rodinné animáky nám ukazují, co dělají v nepřítomnosti lidí zvířata nebo hračky, tenhle kousek se zaměřil na oživlé jídlo v sámošce. Když se potraviny dozvěděly, co se s nimi děje po zakoupení, pokusily se svému krutému osudu uniknout. Celé to bylo plné přisprostlých vtípků ala vklouzávání párků do rohlíků, popřípadě zhuleného meditování nad smyslem potravinového života. Film připravila partička kolem Setha Rogena, takže o sprosté a huličské fóry opravdu nebyla nouze a celá podívaná měla poněkud rozkolísanou úroveň, kdy se dalo tipovat, že většina situací byla vymyšlená během skupinového brainstormingu někde na mejdanu.

Z nějakého důvodu teď po letech vzniká seriálové pokračování pojmenované Sausage Party: Foodtopia. Tehdy zhruba Buchty a klobásy: Nebe v hubě (nebo třeba Žrací nirvána...tady si bude moci český překladatel vyhrát). Seriál je označovaný jako spin-off a v roce 2024 jej nabídne streamovací služba Amazon. Momentálně probíhá výroba.

Hlasy ústředním postavičkám znovu propůjčí Seth Rogen, Kristen Wiig, Michael Cera, David Krumholtz a Edward Norton. Nově je doplní ještě Will Forte, Sam Richardson, Natasha Rothwell a Yassir Lester. Showrunnery jsou Ariel Shaffir a Kyle Hunter, kteří patřili mezi scenáristy původního filmu. Hlavním režisérem bude Conrad Vernon, který byl jedním z režisérů původního filmu. Mezi producenty figurují původní autoři Seth Rogen a Evan Goldberg.

Ti v nadneseném tiskovém prohlášení uvedli: „Film býval jako umělecká forma televizi nadřazený. Naším výjimečným opusem Buchty a klobásy jsme dosáhli na vrchol toho, čeho lze ve filmu docílit. Teď je však film naprosto mrtvý a z televize se stal nesmrtelný král zábavy. Proto jsme se rozhodli pokračovat v dobrodružstvích kulinářské partičky a připravujeme Sausage Party: Foodtopii, což bude už brzy všem dobře známá televizní ultra-legenda. Seriál bude mít stejné srdíčko jako film, dvakrát tolik fórů a třikrát tolik sexu mezi jídlem. Jinými slovy připravujeme přesně to, co svět momentálně nejvíc potřebuje!“

Foto: Původní film Buchty a klobásy

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest