Obliterated: V akční komedii musejí pyrotechnici zachránit svět úplně na mol

Obliterated: V akční komedii musejí pyrotechnici zachránit svět úplně na mol | Fandíme seriálům
Brian Higbee / Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Netflix přináší chytlavý nápad, který s sebou může přinést spoustu škodolibé zábavy.

Žijeme v Česku, takže je vysoce pravděpodobné, že se vám alespoň jednou v životě stalo, že jste museli do práce po propařené noci. A následně jste prožili učiněný očistec. Nebo jste alespoň někoho takového v práci potkali. A teď si představte, že byste v takovém stavu měli vykonávat opravdu nebezpečnou a precizní práci, na níž závisejí lidské životy.

Právě z takové premisy vychází novinka Obliterated, což by se dalo volně přeložit jako „Na kaši“, kdy název odkazuje k tomu, jaký za sebou mají hrdinové večírek, a že pracují jako členové zásahovky, kteří mají za úkol zlikvidovat bombu, co může všechno rozmetat.

Rozjetá akční komedie pojednává o speciální jednotce, která zlikviduje v Las Vegas nebezpečnou bombu. Rozhodne se to patřičně oslavit, takže alkohol teče proudem, pod drogami se stoly prohýbají a sexu je tolik, že by si s tím nevěděl rady ani císař Caligula. Jenže když večírek skončí, tak týmu dojde, že bomba, kterou zlikvidoval, byla falešná. Jednotce teď nezbývá, než se nějak vypořádat s tím, že jsou všichni pod vlivem, překlenout vzájemné spory, najít skutečnou bombu a zachránit svět.

V hlavních rolích vystupují Nick Zano (Legendy zítřka) a Shelley Hennig (Vlčí mládě). Zano hraje šéfa týmu, kterého jeho parťáci milují, i když má pověst šílence. Pekelná noc v Las Vegas otestuje jeho oddanost paření i zachraňování světa. Hennig hraje Avu Winters, agentku CIA, která na tým SEAL dohlíží a je zvyklá dodržovat všechna pravidla. Ta však vyletí všechna oknem v momentě, kdy musí nastoupit spolu se zbytkem týmu do služby pod vlivem.

Autory série jsou Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg a Josh Heald, kteří společně stojí za seriálem Cobra Kai. Novinka Netflixu bude mít osm hodinových epizod.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu