Survivor Česko & Slovensko 2023: Nejnovější osmičce hráčů vévodí muž roku či známá herečka

Survivor Česko & Slovensko 2023: Nejnovější osmičce hráčů vévodí muž roku či známá herečka | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit dalších 8 obrázků
Začátek dobrodružné soutěže se blíží a známe další její tváře.

Přes víkend stačila televize Nova postupně odhalit další osmičku hráčů pro Survivor Česko & Slovensko 2023. Na první pohled to vypadá, že jde o čtveřici „VIP“ a čtveřici „civilistů“, nicméně v tuhle chvíli už se rozdíly ve věhlasu účastníků dost stírají a v některých případech se jen špatně odhaduje, kdo by mohl být pro veřejnost známý více a kdo méně. Ale pojďme si je probrat a schválně pak můžete dát vědět v komentářích, koho z nových hráčů jste dopředu poznali.

Josef Kůrka (31 let) se zúčastnil českého MasterChefa, působí jako model, v roce 2016 vyhrál anketu Muž roku. Pracoval ve věznici, takže by mohl mít předpoklady pro jednání s komplikovanými povahami, ale sám na sebe prásknul, že v běžném životě nevydrží bez jídla déle než několik hodin.

Karolína Krézlová (35 let) je zpěvačka a herečka, kterou byste mohli znát ze seriálu První republika nebo z Vyšehradu: Fylm. Barbora Mlejnková (31 let) se živí jako hráčka pokeru, což by na první pohled mohla být pro taktického Survivora dobrá průprava. V zahraničních verzích nicméně pokeroví hráči často pohořeli a česko-slovenská mutace Survivora je navíc daleko víc postavená na soutěžních disciplínách, než na taktické hře. Takže ještě uvidíme, jak se Barboře nakonec povede.

Johana Fabišíková (29 let) je tanečnice a manželka hokejisty Mariana Lutnera. K přihlášení do Survivora ji přesvědčila Besky z MasterChefa. Adam Bůžek (22 let) je fitness trenér, který na instagramu vystupuje jako czechtarzan, influencer zaměřený na cvičení, zdravou stravu a motivaci. Soňa Sedláčková (43 let) pro změnu provozuje fitness společnost a je autorkou značky SOM. Matěj Quitt (32 let) je interiérový designer, který říká, že kvůli Survivoru ukončil čtyřletý vztah. Že by hráč, který bude ochotný dát soutěže opravdu všechno? A konečně Lundmila Puldová (55 let) je průvodkyně z turistické agentury, která spolu s klienty jezdí po celém světě, do hor i džunglí, takže by neměla mít problém vyjít s rozmanitými osobnostmi a spát pod širákem.

Dole v galerii si novou osmičku můžete prohlédnout.

Podklady a foto: Nova I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest