The Ark: Prvních 5 minut novinky od tvůrců Hvězdné brány

The Ark: Prvních 5 minut novinky od tvůrců Hvězdné brány | Fandíme seriálům
SyFy
Zobrazit dalších 11 obrázků
Pusťte si úvodní katastrofický incident, který odstartuje na vesmírné lodi Archa nové dobrodružství.

1. února startuje sci-fi seriál The Ark. Novinku připravili tvůrci oblíbené Hvězdné brány. Ta se fanoušky vymodleného pokračování doposud nedočkala, nicméně autoři Dean Devlin a Jonathan Glassner přinesli alespoň jinou futuristickou ságu, která diváky vezme do hlubokého vesmíru. Tam se plaví kolonizační loď Archa 1. Pro fanoušky vesmírného objevitelství by už taková fikce mohla být sama o sobě zajímavou, avšak co by to bylo za seriál, kdyby situaci nekomplikovalo nějaké drama.

Události startují v momentě, kdy loď prodělá vážnou nehodu. A právě nebezpečné situaci se věnuje úvodní pětiminutovka, kterou si můžete níže přehrát. Je pravda, že leckterá současná seriálová konkurence už má na první pohled vyšší rozpočet, avšak pokud The Ark bude stavět hlavně na scénáři a hereckých výkonech, nemuselo by to až tak vadit. Premiéra nejprve proběhne na americké platformě Peacock a americké televizní stanici SyFy. U nás zatím nejsou zprávy o tom, že by seriál někdo zakoupil, nicméně během letošní roku startuje služba SkyShowtime, jež by v Evropě obsah z Peacocku měla nabízet.

K úvodní pětiminutovce přidáváme krátký „film o filmu“ a dole v galerii si můžete prohlédnout jednotlivé postavy.

Série se odehrává 100 let v budoucnosti, kdy pro přežití lidské rasy začala být nezbytná kolonizace cizích planet. Vůbec první kolonizační misi lodi Ark One (Archa 1) stihne katastrofická událost, v jejímž důsledku je loď silně poškozena a o život přijde mnoho členů posádky. Do cíle zbývá ještě rok letu, avšak životně důležité zásoby se tenčí a loď přišla o své velitele. Zbývajícím členům posádky nezbývá nic jiného, než napnout všechny síly a pokusit se přežít.

Podklady a foto: SyFy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest