Battlestar Galactica: Nová verze od tvůrce Mr. Robota zřejmě naváže na tu předchozí

Battlestar Galactica: Nová verze od tvůrce Mr. Robota zřejmě naváže na tu předchozí | Fandíme seriálům
NBCUniversal Television
Zobrazit další 3 obrázky
Nový seriál bude zřejmě součástí stejného vesmíru jako původní verze.

Universum Battlestar Galactica odstartovalo seriálem z roku 1978, následovalo několik dalších projektů, které na seriál navázaly. Nicméně asi nejvíce oslavných reakcí ze strany novinářů i diváků si získal seriál z roku 2004.

NBCUniversal odhaluje podrobnosti o svojí vlastní konkurenci pro Netflix a Disney+
 

Svět Battlestar Galactica se po konci seriálu, který odstartoval v roce 2004 (a skončil v roce 2009) rozrostlo o dalších několik přírůstků. V roce 2010 měl například premiéru spin-off/prequel nazvaný Caprica, vznikl také seriál Battlestar Galactica: Blood & Chrome, nicméně ten se nedočkal realizace v klasické podobě, místo něj vznikla webová série, kterou pak ve formě filmu odvysílala také stanice Syfy

V minulosti pak bylo oznámeno, že zelenou dostala další verze pro streamovací službu NBC nazvanou Peacock. Tvůrcem nového seriálu bude Sam Esmail, který si získal srdce fandů sérií Mr. Robot.

A zdá se, že i nový seriál bude zasazen do stejného universa jako předchozí projekty. Naznačil to tvůrce seriálu z roku 2004 Ronald D. Moore:

"Sam mi zavolal a byl velmi zdvořilý, nepopsal mi příběh, takže nevím [o čem to bude]. Ale řekl mi, jaké má plány a nechystá se restartovat seriál a přeobsadit ho, ale chce udělat něco, co je ve stejném universu. Sam je skvělý a já miluji Mr. Robot. Reagoval jsem tedy: 'Jsi skvělý člověk a neuvěřitelný scenárista, hodně štěstí."

To, že nepůjde o stoprocentní reboot, jistě potěší fandy předchozích seriálů. Jen je škoda, že není jasné, kdy proběhne premiéra (ví se jen, že to bude někdy letos). Služba Peacock startuje 15. 4. 2020.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu