Survivor dostane další řadu

Survivor dostane další řadu | Fandíme seriálům
CBS
Dočkají se také The Amazing Race, Tough as Nails a Lingo.

Nova aktuálně vysílá Survivora Česko-Slovensko, ale už 1. března se vrací na obrazovky také americká verze Survivora. Klasická varianta, která dlouhodobě inspiruje ostatní verze po celém světě, představí už 44. řadu. Ani po třiadvaceti letech v éteru však dobrodružná show nehodlá končit.

Stanice CBS, která Survivora primárně vysílá, si objednala 45. řadu. Nebo přesněji řečeno, show byla obnovena pro sezonu 2023-2024, to znamená, že bychom se měli dočkat přinejmenším 45. a 46. řady – v minulosti se vždy vysílaly dvě řady za rok, které se natáčejí v těsném závěsu, aby se ušetřily náklady.

Další úspěšná soutěž, která se dočkala další řady, je The Amazing Race – závod kolem světa. Na podzim se natáčela 35. řada, aktuálně to vypadá, že by se mohla vysílat letos na podzim. Během letošního roku bude natočena minimálně jedna další série. Z dalších reality-show CBS obnovila také Tough as Nails a Lingo, Big Brother byl pro další řadu schválený už před časem. Fanoušci se dočkají letos v létě 25. série.

Vedle úspěšných reality-show, které stále dovedou ovlivňovat žánr jako celek, CBS samozřejmě točí také celou řadu hraných seriálů. To je výhradně spotřební, konzervativní tvorba, která už dlouhé léta první stránky neplní, nicméně pro pořádek, nových řad se dočkají seriály:

Námořní vyšetřovací služba, NCIS: Hawai'i, CSI: Vegas, Fire Country, Malý Sheldon, Ghosts, The Neighborhood, Bob miluje Abisholu, So Help Me Todd, Equalizer, F.B.I., FBI: Most Wanted a FBI: International.

Titulní foto: Survivor

Zdroje: Deadline, The Hollywood Repoter

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest