Outlast: Netflix nabídne studenou variaci na Survivora

Outlast: Netflix nabídne studenou variaci na Survivora | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 20 obrázků
Pusťte si upoutávku drsné soutěže o přežití, kde 16 soutěžících bojuje o život v drsné aljašské divočině.

Na české obrazovky se vrátil Survivor, populární soutěžní reality show, kde účastníci musí přežít v divočině. V naprosté většině mezinárodních verzí se hráči vydávají do tropů nebo subtropů, kde bojují především s mučivým vedrem, nedostatkem sladké vody či bodavým hmyzem. Čas od času zkusila některá z verzí poslat soutěžící také do studeného klimatu, ale nejde o zpestření, jakého bychom se dočkali v jakékoliv z anglicky nebo česky hovořících mutací.

Diváky zvědavé na podobný typ zážitku by tak mohla zaujmout konkurenční show Outlast (Přežít), kterou 10. března uvidíme na Netflixu. V nové reality show je šestnáct soutěžících vysláno do aljašské divočiny, kde zrovna začíná podzim. Na účastníky tak čekají déšť, první mrazíky, medvědi a hrozba blížící se zimy. Vítěz získá milion amerických dolarů.

Úplně přesná pravidla zatím neznáme, ale podstatná část herního principu už poodhalena byla. Všichni obsazení hráči mají zkušenosti s přežitím v přírodě. Všichni jsou ale také sólisté, nebo dokonce samotáři. Ve hře Outlast se hned po příjezdu do divočiny dozvědí, že nebudou hrát jednotlivě, ale musejí se rozdělit do čtyř týmů. Každý z nich má za úkol postavit na vybraných lokacích vlastní tábor. Zvítězit lze jedině skrze vzájemnou spolupráci. Hráči mohou kdykoliv změnit tým, ale nemohou pracovat sólo, musejí vydržet jako součást týmu.

Součástí hry není žádné hlasování nebo vyřazování. Buď dojdete do konce, nebo se vzdáte. Prakticky vše (asi jen v rámci zákonů) je dovoleno, a tak máme očekávat vytváření nečekaných aliancí, sobecké tahy a rozhodnutí, která mohou ohrozit schopnost jednotlivých týmů přežít v divočině. Z toho co zatím víme se tedy zdá, že všichni „přeživší“ si v závěru soutěže milionovou výhru rozdělí. Je na hráčích, aby vydrželi spolu s ostatními, ale zároveň jim potenciálně mohou hru znepříjemňovat natolik, aby co nejvíc soupeřů odstoupilo a odměna se dělila menšímu počtu lidí…

Na první pohled to vypadá, že do show nebyli obsazení jen obvyklí zájemci o pět minut televizní slávy, ale lidé, kteří jsou reálně zvyklí na život v přírodě a nemají problém si rozcuchat účes a vyhrnout rukávy. Hráče si můžete prohlédnout dole v galerii, níže si přehrajte trailer.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu