Silo: Sci-fi na motivy úspěšného románu ukázala první trailer

Silo: Sci-fi na motivy úspěšného románu ukázala první trailer | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 10 obrázků
Seznamte se s postapokalyptickým životem v podzemním krytu.

Již několik let se chystá adaptace úspěšného sci-fi románu Silo. Mezinárodně měla být série uvedena pod původním knižním názvem Wool, nakonec ale titul „Silo“ bude využitý nejen u nás, ale i na anglofonních trzích. Daleko podstatnější než jemná změna názvu je zveřejnění prvního traileru.

Ten nás zavádí do tajemné podzemní základny, kde lidstvo přežívá po neznámé katastrofě, jež zamořila povrch. Není zřejmé, co přesně se stalo, ani jak dlouho už lidstvo v podzemí přebývá. Situace každopádně začíná být napjatá a každou chvíli se něco zjevně semele. Repliky míst trochu šustí papírem a pár digitálních záběrů není úplně povedených, ale jinak Silo působí jako podívaná, která už jen četnými nezodpovězenými otázkami a výrazným hereckým obsazením dokáže zaujmout diváckou pozornost.

V toxické dystopické budoucnosti přežívá lidská komunita v obřím, několik set pater hlubokém silu. Všichni dodržují striktní pravidla, o nichž se domnívají, že je mají chránit. V hlavních rolích vystupují Rebecca Ferguson, Tim Robbins, Rashida Jones, David Oyelowo, Common, Harriet Walter, Avi Nash, Chinaza Uche a Iain Glen. Showrunnerem je Graham Yost, jedním z producentů je Hugh Howey, autor knižní předlohy. Režírují Morten Tyldum a David Semel. Apple TV+ novinku uvádí od 5. května. Dole pod trailerem najdete první fotografie.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest