Archer: Oblíbená animovaná komedie po 14. řadě skončí

Archer: Oblíbená animovaná komedie po 14. řadě skončí | Fandíme seriálům
FXX
Závěrečná série se blíží. Vracíme se ke špionáži. Pusťte si trailer.

Animovaný sitcom Archer je tu už od roku 2009! Představil sebestředného superagenta Sterlinga Maloryho Archera a disfunkční špionážní organizaci. Seriál si zpočátku dělal legraci především ze špionážních klišé, později si nicméně odskočil i k tematicky jinak zaměřeným sériím, například do říše sci-fi.

Závěrem se Archer vrátil ke svým špionážním kořenům a slovo závěr je na místě, protože blížící se 14. řada bude také poslední. Ze zveřejněných upoutávek je zřejmé, že Sterling za ta léta přeci jen možná trochu zmoudřel a nebezpečná profese se na něm dost podepsala.

Seriál se zásadně mění po smrti Jessicy Walters, která dlouhá léta namlouvala druhou ústřední postavu, Sterlingovu matku a šéfku Malory. Vedení špionážní agentury přebírá Lana Kane, která se snaží udržovat svět v bezpečí a zároveň vést agenturu tak, aby byla profitabilní.

Autorem série je Adam Reed. Hlavním postavám propůjčují hlasy. H. Jon Benjamin, Aisha Tyler, Judy Greer, Chris Parnell, Amber Nash, Adam Reed, Lucky Yates či Natalie Dew. Poslední řada startuje 30. srpna. Primárně sice seriál vyrábí FXX (divize Disneyho), nicméně u nás bylo dosud zvykem, že epizody přinášel Netflix. Tak uvidíme, zda nakonec nabídne i poslední řadu, anebo se série přesune na Disney+.

Podklady a foto: FXX

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest