Sexuální výchova: Seriál o lásce, dospívání a sexu vyvrcholí už za pár dní

Sexuální výchova: Seriál o lásce, dospívání a sexu vyvrcholí už za pár dní | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 32 obrázků
Netflix uzavře svou populární komediální sérii a dvojsmysly a narážky při tom není nouze.

Některé seriály Netflixu od první vteřiny působí, jako by je vyplivl algoritmus, případně už jen chybí, aby na jejich titulní fotce bylo napsáno „prosím, prosím, chci se stát hitem“. Občas ale streamovací služba prostě dá filmařům peníze, nechá je pracovat a hit vyroste organicky, protože si diváci zkrátka dobře odvedené dílo oblíbí.

Přesně tohle se povedlo Sexuální výchově (Sex Education), příběhu o dospívání party středoškoláků, kteří se nějak snaží protlouct přes nároky školy, rodičů a své vlastní sexuální zrání. Série je skvěle obsazená, řízně napsaná, osvěžujícím způsobem progresivní a především parádně vybalancovaná na hraně komedie a humoru.

V nejlepším se má přestat, takže je takové hořkosladké, že blížící se čtvrtá řada bude zároveň poslední. Děj se odehrává po uzavření Moordaleské školy a Otis s Ericem před sebou mají novou výzvu: školu Cavendish. Otis je nervózní z toho, že jej čeká otevření úplně nové kliniky, zatímco Eric se jen modlí, aby zase nebyli za otloukánky. Cavendish má ale pro žáky z Moordale nachystaný pořádný šok. Doteď si mysleli, kdovíjak jejich stará škola nebyla progresivní. Ale ta nová je na úplně jiném levelu. Nechybí každodenní jóga, komunitní zahrada a ze všech doslova vyzařuje, jak je to udržitelné. A co je nejzvláštnější, největší popularitě se v celé škole těší skupina děcek, která je zkrátka a dobře laskavá ke svému okolí…

V hlavních rolích se vracejí Asa Buttefield, Emma Mackey, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar nebo Daniel Ings. Autorkou seriálu je Laurie Nunn. Netflix 4. řadu uvede 21. září. Níže si přehrajte trailer a koukněte dolů do galerie na plakáty. Přitom nezapomeňte hledat všechny ty dvojsmyslné narážky na vrcholení, kterými je závěrečná řada obestřena.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest