Harlan Coben's Shelter: V mysteriózním seriálu se hledá zmizelá spolužačka

Harlan Coben's Shelter: V mysteriózním seriálu se hledá zmizelá spolužačka | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit další 3 obrázky
Na Amazon Prime Video míří příběh oblíbeného autora detektivek Cobena. Pusťte si trailer.

Spisovatel Harlan Coben je u čtenářů oblíbený i u nás. Diváci jej mohou znát díky seriálům jako Temné lesy či Cizinec. Nový seriál Harlan Coben's Shelter si dal autora přímo do názvu. Možná částečně kvůli propagaci, nejspíš ale proto, že zkrátka „Shelter“ (v češtině v tomto případě nejspíš Kryt / Úkryt) se v tuhle chvíli jmenuje už asi dvacítka předchozích filmů a seriálů.

Hrdinou série je středoškolák Mickey Bolitar. Ten se po smrti otce odstěhuje k tetě, do předměstské oblasti New Jersey. Sblíží se se spolužačkou Ashley, která je tu také nová. Jenže Ashley záhy zmizí. Mickey se ji spolu s dalšími dvěma spolužáky rozhodne najít. Pátrání je zavádí do starého krytu, kde nejspíš v minulosti zmizela celá řada dalších lidí před Ashley. Spolužáci se zaplétají do pavučiny tajemství, a aby toho nebylo málo, děsivá stařenka ze sousedství Mickeymu tvrdí, že je jeho táta naživu, ačkoliv jej viděl zemřít na vlastní oči.

Coben Shelter napsal pro mladší čtenáře a je vidět, že jim bude určený i chystaný seriál. Zároveň to ale vypadá, že minisérie nebude nijak urážlivá ani pro dospělé publikum a měla by být schopná dodat slušnou porci záhad a mrazení v zádech. Showrunnerem série je sám Harlan Coben spolu se zkušenou producentkou Allen MacDonald, která v minulosti pracovala na seriálech Tělo jako důkaz či Proč? 13X proto. V hlavních rolích vystupují Jaden Michael, Constance Zimmer, Abby Corrigan, Sage Linder, Adrian Greensmith, Tovah Feldshuh a Samantha Bugliaro. Amazon Prime Video uvede 18. srpna první tři epizody, další budou následovat vždy s týdenním odstupem.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu