Věčnost: Komedie o virtuálním nebi se vrací

Věčnost: Komedie o virtuálním nebi se vrací | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 7 obrázků
Svět, kde bohatí mohou žít věčně, se znovu vrací na obrazovky, aby si střílel z technologických novinek a trendů v naší společnosti.

Mezi nejúspěšnější komediální série platformy Amazon Prime Video patří sci-fi Věčnost (Upload). Ta je zasazená do blízké budoucnosti, kde jsou lidé po smrti nahraní do virtuálního nebe. Hrdina Nathan po autonehodě umírá už ve 27 letech a je nahraný do luxusního nebeského resortu zámožné rodiny svojí partnerky Ingrid. Život po životě je tu tak trochu zlatá klec, ale Nathanovy dny zpříjemňuje jeho zákaznická asistentka Nora, do kterého je den ode dne víc a víc zamilovaný...

Během druhé řady Ingrid vytvořila Nathanův klon, do něhož se podaří stáhnout Nathanovo vědomí. Z krvácejícího nosu je však patrné, že download vědomí nezafungoval úplně správně. Z jeho virtuální zálohy je zároveň vytvořená digitální kopie, která dál žije ve virtuálním nebi s Ingrid.

Aktuálně začala třetí řada. Amazon Prime Video zveřejnilo 20. října první dvě epizody a vždy s týdenními odstupy vycházejí vycházejí další dvě. Nathan a Nora se snaží společně žít ve skutečném světě. Bojují proti tajuplnému spiknutí, které může zničit miliony lidských osudů. Podaří se jim vypnout Freeyond dřív, než Nathanovi praskne po nedokonalém downloadu hlava? Ingrid se v Lakeview pokouší utužit vztah se záložní virtuální kopií Nathana. Ve skutečném světě Aleesha dál stoupá v hierarchii společnosti Horizon a Luke je v Lakeview úplně sám a pokud chce v ráji zůstat, musí si na svůj pobyt vydělat v Šedé zóně.

V hlavních rolích se vracejí Robbie Amell, Andy Allo, Allegra Edwards, Zainab Johnson, Kevin Bigley a Josh Banday. Autorem seriálu je Greg Daniels.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest