Kancl dostane dámský remake

Kancl dostane dámský remake | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit další 1 obrázek
Australané natočí další verzi The Office, kde neschopným šéfem bude pro jednou žena.

Původní Kancl (The Office) vznikl v roce 2001 ve Velké Británii, jako společné dílo komediálních hitmakerů Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta. Původní seriál měl dvě řady o celkem 14 epizodách. Série je natáčená v pseudo dokumentárním stylu a krom klasických vztahů na pracovišti a rozmanitosti charakterů do značné míry stojí na tom, že šéf (Gervais) je neschopný idiot, který nějakým zázrakem nikdy není z vedoucí pozice odstraněný.

Vzniklo třináct různých remaků všude možně po světě, dokonce i dnes již prakticky zapomenutá česká mutace z roku 2014. Jednoznačně nejúspěšnější je americká předělávka, která se stala obřím hitem, nastartovala kariéry mnoha globálních hvězd a nemalá část diváků vám řekne, že je americká verze lepší než anglický originál. Ať už souhlasíte nebo ne, do boje o toho nejlepšího se pouští další vyzyvatel. Další zemí, která sérii zkusí zpracovat, je Austrálie.

V té se vůbec poprvé do čela papírenské firmy postaví žena. Neschopná šéfová se bude jmenovat Hannah Howard a bude postavena do nezáviděníhodné pozice. Hned v úvodu se dozví, že její pobočka společnosti Flinley Craddick bude uzavřena a všichni její podřízení přejdou na home office. Hannah je ale ochotná slíbit naprosto cokoliv, aby pobočku udržela otevřenou a nedopustila rozpad svojí „pracovní rodiny“. I kdyby ty sliby měly být naprosto nesplnitelné.

Hlavní roli ztvární australská komička Felicity Ward. Dále v nové verzi budou vystupovat Edith Poor (The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Power of the Dog), Steen Raskopoulos (The Duchess, Feel Good), Shari Sebbens (The Sapphires, Thor: Love and Thunder), Josh Thomson (How to Please a Woman, Young Rock), Jonny Brugh (Thor: Love and Thunder, What We Do in the Shadows), Pallavi Sharda (The Twelve), Susan Ling Young (Reckoning, Hungry Ghosts), Raj Labade, Lucy Schmit a Firass Dirani (Underbelly, House Husbands).

Prozatím je objednáno osm epizod. Jejich výrobu zadala americká pobočka služby Amazon Prime Video, která následně nabídne novinu divákům skoro ve všech zemích, kde operuje. Natáčení začne teď v červnu, premiéry se máme dočkat příští rok. Krom odlišné dynamiky díky ženské šéfové se máme těšit na typicky australské postavy, jaké bychom jinde nepotkali. Sám Ricky Gervais pak vzkázal, že se toho za dvacet let v kancelářském prostředí tolik změnilo, že je zvědavý, co australská verze nabídne nového.

Titulní foto je ilustrační, z amerického Kanclu

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu