Charlie Sheen hraje v nové komedii od autora Dva a půl chlapa

Charlie Sheen hraje v nové komedii od autora Dva a půl chlapa | Fandíme seriálům
CBS
Průšvihář Charlie míří mezi losangeleské sázkaře.

Scenárista producent Chuck Lorre je autorem mnoha seriálových hitů, z nichž mezi ty vůbec největší patří Teorie velkého třesku a Dva a půl chlapa. Jak už jsme informovali, Teorie velkého třesku dostane spin-off. Na Dva a půl chlapa nám však také dá vzpomenout.

Úspěšný seriálový sitcom běžel v letech 2003-2015 a velký podíl na úspěchu měl představitel jedné z hlavních rolí Charlie Sheen. Není však žádným tajemstvím, že s rostoucím nadužíváním alkoholu a drog byla jeho pracovní morálka stále horší a počet sporů s Lorrem narůstal. Nakonec byl Sheen bez pardonu vyhozený a kdykoliv měl seriál následně příležitost, tak si do něj rýpnul. V rozhovorech na sobě oba pánové nenechali nit suchou.

Je tak překvapením, že spolu opět budou spolupracovat a uvidíme, jak dlouho ta spolupráce vydrží. Sheen tentokrát nebude v klíčové pozici, v seriálu How to Be a Bookie bude hrát vedlejší roli. Hlavní postavu představuje Sebastian Maniscalco, potenciálně nastupující komediální talent, který dostal před nedávné příležitost kupříkladu také ve filmové komedii s Robertem De Nirem. V seriálu hraje titulárního bookieho (bookmakera), který se snaží protlouct v časech, kdy se sportovní sázky legalizují, klientů ubývá a do toho se mísí klasické trable s rodinou, přáteli a kolegy ve všech možných koutech Los Angeles.

Spoluautorem chystaného seriálu je scenárista Nick Bakay, který pracoval na řadě nejrůznějších sitcomů, včetně třeba Dva a půl chlapa nebo Malého Sheldona. V dalších rolích vystupují Omar J. Dorsey, Jorge Garcia, Andrea Anders, Vanessa Ferlito či Maxim Swinton. Zatím nevíme, kdy novinku uvidíme. Vzniká pro službu Max (dosud HBO Max).

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Keoki | 10.05.2023 09:40
Nevím, kdy docházelo (nebo snad dochází) ve státech k legalizaci sportovních sázek, ale vzhledem ke koncepci postavy Charlieho Harpera, by bylo fajn, kdyby Sheen tuhle roli v této souvislosti zreprízoval, ale je mi jasné, že tohle bude spíše mé zbožné přání a sitcom pojede svůj vlastní svět, kde by ve výsledku možná dostal Sheen jakožto Harper méně prostoru, než jako postava, kterou nakonec ztvární.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu