Kancl: Autor populárního seriálu má nápad na restart

Kancl: Autor populárního seriálu má nápad na restart | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 6 obrázků
Ne všichni herci z původní verze ale mají zájem o návrat.

Pro stanici NBC byl seriál Kancl/The Office jedním ze stěžejních titulů a tak není divu, že se už delší dobu mluví o reboot/restartu. Hlavně pak v souvislosti se streamovací službou NBC jménem Peacock, která bude spuštěna tento rok v červenci a bude potřebovat obsah, který přitáhne pozornost. 

15 nejlepších Netflix seriálů podle jeho uživatelů
 

Zatím nejsou žádné konkrétní plány, ale už několik vedoucích pracovníků NBC se vyjádřilo v tom smyslu, že mají o návrat The Office/Kanclu velký zájem. Například bývalý prezident NBC Entertainment Bob Greenblat prozradil nejen to, že probíhala jednání s tvůrcem americké verze Kanclu Gregem Danielsem, ale také to, že ten má nápad, jak by mohl reboot vypadat:

"S Gregem Danielsem jsem o rebootování Kanclu mluvil už před čtyřmi roky... Chce to udělat a pravdou je, že má dokonce nápad jak na to."

Jaký? To není jasné, nicméně pokud by se v rebootu měli objevit také herci z původní série, ne všichni by se do toho hnali. 

Například Jenna Fischer (Pam Beesley) se nechala slyšet, že by rozhodně do rebootu nešla, ale nebyla by proti speciální "reunion" epizodě. Naopak Ellie Kemper (Erin Hannon) a Angela Kinsey (Angela Martin) by souhlasily s návratem, ať už by nová verze Kanclu byla jakákoliv.

Jak ale bylo řečeno, zatím není jasné, jestli nebo dokonce kdy a jak se Kancl vrátí. Dá se ale tušit, že se NBC bude snažit za každou cenu ho oživit. Je sice pravda, že s na obrazovkách s přibývajícími řadami zájem o seriál klesal, ale Kancl nabral druhý dech díky streamovaní na Netflixu a NBC to nakonec stálo půl miliardy dolarů, aby získal zpět práva. Je tak jasné, že NBC Kanclu věří.

Zdroj: SlashFilm, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu