Kancl: Tvůrce seriálu se bojí toho, že reboot fanoušky zklame

Kancl: Tvůrce seriálu se bojí toho, že reboot fanoušky zklame | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tvůrce americké verze se vyjádřil k případné nové verzi.

Americká adaptace britského sitcomu Kancl slavila na stanici NBC velký úspěch. A není tak divu, že by jedna z šéfek streamovací platformy od NBC nazvané Peacock Bonnie Hammer ráda nabídla předplatitelům novou verzi. A právě k tomuto nápadu se vyjádřil tvůrce původního Kanclu (americké podoby) Greg Daniels:

The Office: Milovaný Kancl se může dočkat restartu
 

"Byla to opravdu skvělá věc a já bych váhal s tím, znovu ji otevřít. Měli jsme šanci ukončit to způsobem, který jsme si zvolili. Nebylo to tak, že bychom byli zrušeni v průběhu nebo něco podobného. Takže z uměleckého úhlu pohledu je to uzavřeno. Jak bylo řečeno už v minulosti, obsazení se sem tam baví o tom, že bychom se v nějaké formě vrátili, ale nemyslím si, že by to bylo to podobné jako v případě Will & Grace."

Greg odkázal na další "vzkříšený" seriál od NBC a to sitcom Will & Grace, kdy se po 11 letech objevily nové díly s totožným obsazením. Daniels ale očividně nepředpokládá, že by podobná forma byla zvolena v případě Kanclu. Už jen proto, že někteří členové původního obsazení mají skvěle rozběhnutou kariéru. Kromě toho se tvůrce obává další věci:

"Mou největší obavou je to, že by byli fandové zkalmaní. Lidé sledují celou sérii [původního Kanclu] a poté se vrátí na začátek a podívají se na ni znovu a to pro mě znamená, že jsme ji ukončili správným způsobem."

Nezdá se, že by se Daniels do rebootu zrovna hnal. Je spokojený s tím, jak skončil předchozí seriál. Nicméně, NBC nemusí rebootovat seriál s původním obsazením, může nabídnout úplně jiné a jde o značku, která by k jeho streamovací službě mohla přitáhnout spoustu lidí, takže se dá předpokládat, že by k rebootování Kanclu mohlo dříve nebo později dojít.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu