Můj život s Walterovic kluky: Láska z venkova dorazila na Netflix

Můj život s Walterovic kluky: Láska z venkova dorazila na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 31 obrázků
Po tragické ztrátě čeká středoškolačku na venkově druhá šance. Tohle bude limonáda jako hrom.

I dospívající diváci a divačky si čas od času chtějí dopřát přeslazenou romantiku – nerealistické příběhy plné herců, co vypadají jako z magazínu, kde je všechno načančané a bez skutečné životní nejednoznačnosti. Přesně takový je podle traileru i Můj život s Walterovic kluky (My Life with the Walter Boys), Netflix novinka od tvůrců Stánku s polibky.

Hrdinkou nového seriálu je Jackie Howard, patnáctiletá holka z Manhattanu, která při tragické nehodě přišla o celou rodinu. Opouští svůj privilegovaný život v New Yorku a stěhuje se na venkov do Colorada, aby žila s máminou nejlepší kamarádkou Katherine, která tu jako opatrovnice spolu s manželem vychovává deset dalších dětí. Jackie se snaží přizpůsobit novému chaotickému životu a přitom se stále nepouští životního snu: Že se jednou dostane na Princeton. Nebyla by to ale pořádná romance, kdyby hrdinka nemusela vybírat rovnou mezi dvěma různými kluky: Mezi spolehlivým knihomolem Alexem a tajuplným potížistou Colem.

Tvůrci slibují „hřejivý příběh o dospívání“, v traileru je zřejmé, že tohle je prostě pohádka. Všichni jsou prvoplánově krásní. Všechno je jako ze škatulky. Venkov namísto chlévské mrvy, tvrdé práce, mizerné dopravní obsluhy a rybníků brčálníků nabízí vyjížďky na koních, sběr lučního kvítí, blankytná jezera a romantické skákání do sena. Jestli tohle je váš šálek kávy, tak hurá sem. Jinak ruce pryč.

Autorkou seriálu je Melanie Halsall, seriál vznikl podle knižní předlohy od Ali Novak. V jednotlivých rolích hrají: Nikki Rodriguez, Sarah Rafferty, Marc Blucas, Noah LaLonde a Ashby Gentry.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest