Bookmaker: Autor Dva a půl chlapa či Teorie velkého třesku uvedl svou novinku

Bookmaker: Autor Dva a půl chlapa či Teorie velkého třesku uvedl svou novinku | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 5 obrázků
Po drsném rozchodu Chuck Lorre znovu spolupracuje s Charliem Sheenem.

Chuck Lorre je nezpochybnitelný král televizních komedií. Podílel se na několika desítkách seriálů, pod dvanáctkou je podepsaný jako autor. A to i pod takovými hity, jako jsou Dharma a Greg, Dva a půl chlapa, Teorie velkého třesku, Mike a Molly, Máma nebo Mladý Sheldon.

Na přelomu listopadu a prosince odstartovala Chuckova novinka Bookmaker (Bookie), kterou připravil společně s Nickem Bakayem. Ten už s Lorrem spolupracoval jako řadový scenárista na několika různých show. Teď je vůbec poprvé uvedený také mezi autory. Další zajímavostí je, že zatímco obvykle Lorre produkuje klasické sitcomy (natáčení ve studiu, často se smíchem publika), Bookmaker je tzv. „single-camera“ show – Zjednodušeně řečeno seriál natáčený „filmovým“ způsobem.

Ale to vůbec největší překvapení? Po letech nesvárů Lorre opět spolupracuje s Charliem Sheenem. Natočili spolu osm řad seriálu Dva a půl chlapa. Když začal mít Sheen problémy s návykovými látkami, upadla jeho pracovní morálka a mezi oběma muži vznikla zdánlivě nepřekonatelná nevraživost, která vyvrcholila Charlieho vyhazovem. Zdálo se, že spolu oba muži už nikdy nepromluví, leč hle, dvanáct let poté spolu znovu točí.

Sheen v seriálu hraje zveličenou verzi sebe sama, nicméně není hlavní postavou. Tou je Danny, dlouholetý bookmaker z Los Angeles, kterému hrozí konec kariéry: Kalifornie zvažuje legalizaci hazardu. Spolu se svými kumpány objíždí dosavadní klienty (jedním z nich je i Charlie), snaží se z nich vyrazit, co mu dluží. Sám mezitím plánuje řadu riskantních sázek. Danny se snaží přizpůsobit světu, který se mu mění pod nohama a pokouší se prošvindlovat až na vrchol.

Hlavní roli ztvárnil Sebastian Maniscalco, dále hrají Omar Dorsey, Andrea Anders, Vanessa Ferlito, Jorge Garcia a Maxim Swinton. K dosud odvysílaným epizodám nenajdete nikterak zářné, ale ani katastrofální ohlasy. Styl humoru je trochu otřepaný, ale se asi u Lorra dá čekat. A prostředí úlisných chmatáků také nesedí úplně každému. Ale seriál si na nic nehraje a komu se líbí trailer, tomu nejspíš vyhovuje celý Bookmaker.

Půlka epizod už je venku, další dvě dorazí 14. prosince, ty zbylé 21. prosince.

Podklady a foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest