Survivor Česko & Slovensko 2024: Další čtyři trosečníci odhaleni

Survivor Česko & Slovensko 2024: Další čtyři trosečníci odhaleni | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit dalších 8 obrázků
Samozvaná největší fanynka i hasič co hodlá vyhrát nejvíc soutěží míří na ostrov.

Před pár dny Nova (Markíza a Voyo) odhalila známé osobnosti, které vysílá do letošního ročníku Survivor Česko & Slovensko. Spolu s nimi byli odhaleni také tři členové kmene „Lovců“, což je v letošním roce označení pro obyčejné lidi, kteří vyzvou ty mediálně známé. Od té doby televize představila další čtveřici statečných, kteří vyrážejí do džungle.

První ze čtveřice je Jana Zicklerová, dvaapadesátiletá trenérka, která sama o sobě říká, že nechce ani tak vyhrát peníze, jako především vyhrál titul Survivora. Před dvěma lety jí zemřel manžel, což je něco, kvůli čemu musela začít být silnější než dřív. V medailonku uvádí, že je přirozený vůdčí typ. To by mohl být problém, protože Survivor bývá plný alfa samců, kteří vůdčí snahu žen (zvlášť těch středního a vyššího věku) velice špatně snášejí.

Potom je tu čtyřiadvacetiletý hasič Filip Křížek. Ten už v minulosti účinkoval v hrané reality show Praha – den & noc. Je extrémně soutěživý a sebevědomý, v Survivoru chce být nejlepší v soutěžích – vyhrávat je a nosit hodně bodů. Hladu se nebojí, protože před pár lety shodil padesát kilo.

Martin „Bandurko“ Husár je tanečník a art director. Je mu 29 let a pochází z bratislavské Petržalky. Otevřeně říká, že na Survivora se nějak nepřipravoval, prostě se chce řídit aktuální situací a využít své schopnosti věci správně načasovat.

Nikola Kabátová se živí jako programátorka, žije v Praze a je jí 31 let. Tvrdí o sobě, že je ten největší fanoušek Survivora, který má nakoukanou americkou, australskou i další mezinárodní verze. Podobným tvrzením si Nikola samozřejmě nabíhá, protože jíní hardcore fanoušci ji budou doma u televize hodnotit o to přísněji. O Survivorovi říká, že je to jen hra, kde musíte být připraveni lhát, kohokoliv podrazit a nic si z toho nedělat.

Co na čtyřku říkáte? Našli jste nějakého svého nového favorita?

Podklady a foto: Nova TV

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest