Survivor Česko & Slovensko 2024: Obsazení v čele s Mikýřem odhaleno

Survivor Česko & Slovensko 2024: Obsazení v čele s Mikýřem odhaleno | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit dalších 15 obrázků
Nova odhalila prvních 15 soutěžících z letošního obsazení. Nechybí modelky, zápasníci, hudebníci či herečky.

Nová řada reality-show Survivor Česko & Slovensko startuje vysílání 27. února. Je na čase se dozvědět něco víc. Po spoustě zákulisních polopravd odhalila pořádnou várku informací přímo televize Nova (Voyo, Markíza). Středobodem všeho je pak oficiální odhalení prvních 15 soutěžících, které ve hře uvidíme.

Ale popořadě. Třetí řada ponese podtitul Titáni vs. Lovci. To je prostě nové pojmenování pro skutečnost, že se proti sobě utkají kmen více či méně známých osobností a kmen „obyčejných civilistů“. Z Lovců zatím byli představeni Michael Skalický (sborista Státní opery), Jack Hamid (hotelový manažer) a Veronika Sandholzová (účastnice Miss ČR). Zbylé Lovce nám Nova teprve představí.

Titáni už jsou zřejmě kompletní. Snad největší tváří je letos Martin „Mikýř „ Mikyska. Obvykle jsme zvyklí mezi soutěžícími celebritami vídat buď herce (nebo obecně lidi zvyklé performovat před publikem), sportovce nebo nejrůznější druhy influencerů a pseudo hvězd z bulváru, u nichž máte pocit, že si na ostrov přijeli prostě nabrat followery. Mikýř je trochu jiná liga, člověk na pomezí humoru a novinařiny, který sice umí svými vtípky provokovat, nicméně svou kariéru opírá o v jádru seriózní tvorbu, rozhodně to není rychlokvašný vymetač večírků.

Dále mezi Titány vystupují: Sebastian Navrátil – zpěvák vystupující jako Sebastian. Jakub Bína z kapely Skyline. Samuel „Pirát“ Krištofič, zápasník MMA. Martin „Márty“ Prágr – profesionální tanečník a choreograf. Ivana Jirešová, herečka známá z Ordinace v růžové zahradě. Ornella Koktová, profesionální celebrita. Adéla Krejdlová, zpěvačka ze Superstar. Yenifer Cao, influencerka a herečka známá z Božích mlýnů nebo MasterChefa. Denisa Dvořáková – modelka, vítězka Elite Model Look. Martin Carev, youtuber známý jako Jmenuju Se Martin. A konečně Rachel Karnižová, extrovertní účastnice posledního Love Islandu.

Co říkáte na dosud odhalená jména? Zaujal vás někdo? Kdo myslíte, že by si mohl vést dobře? Dole v galerii si můžete dosud odhalené soutěžící prohlédnout.

Podklady a foto: TV Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Tilo | 13.02.2024 10:01
Kdo to je?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu