Survivor Česko & Slovensko 2024: První podrobnosti, datum premiéry a první soutěžící

Survivor Česko & Slovensko 2024: První podrobnosti, datum premiéry a první soutěžící | Fandíme seriálům
TV Nova
Čekají nás nové zvraty ve hře i noví hvězdní účastníci, u nichž prý neuvěříme, že nabídku přijali.

Před časem nám skončil Big Brother. Něco se povedlo méně, něco více, jisté je, že Nova, Markíza a Voyo nenechají diváky v Česku a na Slovensku bez reality show dlouho. Na řadě je další řada hry Survivor Česko & Slovensko. Soutěžící se znovu vypraví do Dominikánské republiky. Nová řada bude mít premiéru 27. února a hráči mají strávit na ostrově přes 70 dní, tudíž by vysílání mělo trvat cca do první poloviny letošního června.

Hru znovu moderuje Ondřej Novotný, který pracoval i na obou předchozích řadách, stejně jako na starší verzi, kde soutěžili pouze účastníci z Česka. Podle toho, co uvedl v rozhovoru přímo pro Novu, by měl do Karibiku odlétat tento nadcházející víkend. Začne závěrečné kolo příprav a začnou se točit první díly, které se vždy připravují s jistým předstihem, aby štáb měl před vysíláním dostatečný náskok.

Nova i Novotný jsou zatím tajuplní, nicméně boj o přežití na pustém ostrově má být tentokrát „ještě drsnější“ a formát hry má projít dalším vývojem. Na hráče čekají nové zvraty, což prý poznají už během svojí úplně první výzvy. Při těch se hráči obvykle utkávají o odměny (jídlo, zásoby) nebo o imunitu (garanci, že do další soutěžní výzvy ze Survivora určitě nevypadnou).

Pokud jde o výběr účastníků, opět na nás čeká mix více či méně známých osobností, které se o výhru utkají s běžnými fanoušky trosečnického zápolení. Dohromady poslalo přihlášky skoro deset tisíc zájemců, z nichž 800 dostalo pozvánky do dalších castingových kol. Casting trval asi čtyři měsíce, během nichž na adepty čekalo zhruba pět fází, kterými museli projít. Základem jsou přitom fyzické testy, psychotesty či zkoušky plavání. Kdo neprojde základem, vůbec nedostane příležitost. Teprve potom si začne produkce vybírat ty účastníky, kteří jí přijdou pro televizní formát nejvhodnější, divácky nejzajímavější.

Pokud jde o celebrity, Novotný uvedl, že ve výběru nechybí osobnosti, které mají šanci polarizovat. Součástí obsazení jsou jedinci, kteří mohou přilákat diváky zase z úplně jiné skupiny, než známé osobnosti obsazené do minulých řad. U některých známých tváří moderátora prý také docela překvapilo, že nabídku přijaly.

Známé tváře pro třetí řadu

Pokud jde o konkrétní obsazení, stejně jako u předchozích řad se začínají v médiích objevovat první potenciální jména. Jako vždycky platí, že dokud soutěžící oficiálně neoznámí Nova, nemůžeme o nikom hovořit se stoprocentní jistotou, nicméně v tuhle chvíli se šušká o následujících:

Magazín Super.cz s odkazem na své zdroje tvrdí, že se hry zúčastní influencerka Ornella Koktová. Stejnému serveru poskytl rozhovor také MMA zápasník Samuel „Pirát“ Krištofič, který naznačil, že se zúčastní také. A Super ještě píše, že nabídku dostala moderátorka Gabriela Partyšová, ta však podle vlastního vyjádření odmítla kvůli tomu, že chtěla zůstat s rodinou a měla jiné závazky.

Další dva rekruti směřují do Survivora z reality-show Love Island, ze které už se na ostrově objevili účastníci první řady Pítr a Martin. Tentokrát se mohou předvést David Vitásek ze druhé řady a Rachel Karnížová z té poslední, třetí. David svou účast naznačil na sociálních sítích, účast Rachel měl údajně online odhalit Sandro, její spoluúčastník z Love Islandu.

O tom, že by se s chutí Survivoru zúčastnil, otevřeně hovoří také Stanislav Liška, čerstvý vítěz Big Brothera. Těžko říct, zda je to jen zbožné přání, nebo probíhá nějaká komunikace s produkcí, nicméně pokud by prošel fyzickými testy, pak by jeho obsazení asi dávalo smysl. Nikdy už pravděpodobně známější nebude a v Big Brotherovi musel pro výhru dostávat divácké hlasy, což signalizuj přinejmenším jistou fanouškovskou základnu. Když si vzpomenete, jací nudní patroni občas byli v minulých řadách Survivora obsazeni do týmu „celebrit“, byl by oproti řadě z nich Standa jednoznačně krokem nahoru. Navíc člověkem, který už se před kamerami otrkal a neměl by problém se od prvního dne projevovat.

Jak už bylo řečeno, premiéra na Voyo je ohlášena na 27. února, do té doby tak jednoznačně budou Nova a spol. o nové řadě odhalovat další oficiální informace.

Foto je ilustrační, z předchozího ročníku

Zdroje: Nova, Voyo, Super.cz I, II, III, Kafe, Extra

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu