Survivor Austrálie: V nové řadě se střetávají titáni a rebelové

Survivor Austrálie: V nové řadě se střetávají titáni a rebelové | Fandíme seriálům
Network 10
Zobrazit další 1 obrázek
Populární zahraniční verze ukrátí fanouškům čekání na 3. řadu té československé.

Pomalu se blíží třetí řada reality-show Survivor Česko-Slovensko. Našim fanouškům nejsou cizí ale ani zahraniční verze. Hodně populární je tu americká verze, která je dodnes celosvětově nejrozšířenější, nejznámější, nejpopulárnější, nejvlivnější a podle mnohých také nejlepší. V těsném závěsu je nicméně verze australská.

Australského Survivora už čeští diváci také znají. Zarytí fanoušci soutěže jej sledovali jistě už v minulosti na zahraničních službách. Nicméně od roku 2022 minimálně už dvě řady divákům nabídla také česká platforma Voyo. Což asi dává smysl. Československý Survivor zvedl o formát lokální zájem. A australská verze může v některých ohledech tu československou připomínat – vyšším počtem soutěžících, epizod, výzev i dní strávených v divočině.

Australané 29. ledna odstartovali svojí už 11. řadu (případně devátou, pokud budeme počítat pouze verzi se současným moderátorem), která nese podtitul Titans v Rebels a staví proti sobě fyzicky dominantní hráče proti těm, kteří odmítají respektovat jakákoliv pravidla. Točilo se loni od srpna do září, po dobu 47 dní. Soutěžilo celkem 24 hráčů. Natáčelo se na americké Samoe, kde už Australané točili tři předchozí řady a několik řad tam vyrobili také Američané. Opět moderoval Jonathan LaPaglia.

Uvidíme, zda Voyo jedou nabídne svým předplatitelům také střet Titánů a Rebelů. Zatím se fanoušci musejí spolehnout na zahraniční služby a VPN. Australský Survivor uvádí tři nové epizody týdně.

Podklady a foto: Network 10

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu