Rodina nindžů: Na Netflix dorazila akční komedie o tajuplných bojovnících

Rodina nindžů: Na Netflix dorazila akční komedie o tajuplných bojovnících | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Maskovaní bojovníci si hravě poradí s každým nepřítelem. Vrátí se do služby? Příznivci akce dostávají nový dárek od Netflixu.

Nindžové v japonské historii plnili úlohu špehů, agentů, sabotérů či speciálních bojových jednotek. Ale co kdyby stále existovali i v současnosti? Přesně tuhle otázku si pokládá seriál Rodina nindžů (House of Ninjas), který mísí mystickou tradici se soudobou špionážní akcí a komediálním nadhledem.

Děj se odehrává v současném Japonsku, kde rodina Tawarových žije na první pohled obyčejným životem. Akorát jsou všichni tím obyčejným životem tak trochu znudění. Tawarovi byli jedním z posledních klanů nindžů, ze stínů střežily spravedlnost. Jenže při jedné misi Haru projevil soucit a jeho staršího bratra Gaku to stálo život. V tu chvíli se všechno změní a rodina se zcela vzdá svého tajného života. Teprve když na Japonsko dolehne závažná krize, vrátí se Tawarovi jeden po druhém z nindžovského důchodu, aby ochránili zemi před spiknutím a nakopali pár zlořádům zadek.

V hlavních rolích vystupují Kento Kaku, Yosuke Eguchi, Tae Kimura, Kengo Kora, Aju Makita, Riho Yoshioka, Nobuko Miyamoto, Tomorowo Taguchi, Tokio Emoto, Pierre Taki, Kyusaku Shimada, Mariko Tsutsui a Tenta Banka. Režisérem a hlavním scenáristou je Dave Boyle. Už v tuhle chvíli si může pustit na Netflixu všech osm epizod a podle dosavadních ohlasů je příběh celkem tuctový, ale nabízí slušnou porci akční zábavy s povedenou akcí.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest