Jú jú hakušo: Netflix uvádí sérii o nadpozemském boji s démony

Jú jú hakušo: Netflix uvádí sérii o nadpozemském boji s démony | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 17 obrázků
Oblíbená manga dorazila v hraném podání na Netflix. Ohlasy jsou solidní a tvůrci se chlubí výjimečnými triky.

Netflix už nabídl divákům nejednu hranou adaptaci mangy či animé. Jen letos přišla hitovka One Piece, před dvěma lety ne tak docela povedený Cowboy Bebop. Přišel čas na další adaptaci slavné východní předlohy. K divákům se dostává Yu Yu Hakusho (na českém Netflixu najdete jako Jú jú hakušo)

Příběh se odehrává ve světě, kde dlouhodobě zuří bitva lidí a démonů. Hlavním hrdinou je Yusuke Urameshi, mladý delikvent, který se většinou pouze dostává do potíží. Nakonec zemře během nehody, při které se pokouší ochránit malé dítě. Nikdo od Yusukeho nečekal, že by se mohl zachovat jako dobrý člověk, a tak mu po smrti řeknou, že se s ním nepočítá ani v nebi, ani v pekle. Proto dostane šanci složit zkoušku, být vzkříšený a stát se detektivem z Podsvětí. Ve své nové pozici se zaplete do bitvy, která zuří mezi lidmi, démony a světem duší.

Původní mangu připravil Yoshihiro Togashi a vycházela od roku 1990. Už o dva roky později přišla první animé série. Vznikla řada videoherních zpracování a teď je tu hraná adaptace od Netflixu. Podle ohlasů není novinka tak vydařená jako třeba zmiňovaný One Piece, ale zdá se, že jde o slušnou fantaskní akci, která neurazí. Netflix zveřejnil naráz všech pět epizod a chlubí se tím, že pro zpracování akčních scén a démonických stvoření připravil tak pokročilé triky, jaké ještě žádná jiná hraná japonská série neměla. Nakolik se to povedlo či nepovedlo můžete sami posoudit už z přiloženého traileru.

V hlavních rolích vystupují Takumi Kitamura, Jun Shison, Kanata Hongo, Shuhei Uesugi, Sei Shiraishi, Kotone Furukawa, Ai Mikami, Hiroya Shimizu, Keita Machida, Meiko Kaji, Kenichi Takito, Goro Inagaki a Go Ayano. Režíruje Sho Tsukikawa, scénář napsal Tatsuro Mishima.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu