Survivor Česko & Slovensko 2024 začíná – Vše co potřebujete vědět

Survivor Česko & Slovensko 2024 začíná – Vše co potřebujete vědět | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit dalších 24 obrázků
Hned v první epizodě jeden z hráčů zkolabuje. A někteří soutěžící vstoupí na ostrov až dodatečně.

Je to tady. Dnes začíná třetí řada reality show Survivor Česko & Slovensko. Tentokrát nese podtitul Titáni vs. Lovci, což signalizuje, že se proti sobě znovu utkávají známé osobnosti a běžní soutěžící. Z názvu je patrné i to, že opět uvidíme soutěžící z Česka i Slovenska. I do třetice moderuje Ondřej Novotný.

První epizodu uvede streamovací platforma Voyo v Česku i na Slovensku dnes, 27. února. Epizoda startuje právě teď, ve 21:30. Uváděny jsou dvě epizody týdně, vždy v úterý a ve středu, pokaždé krátce před desátou hodinou. Televizní stanice TV Nova uvede každou epizodu s týdenním zpožděním, nové díly vysílá v úterý a ve středu vždy potom, co skončí předchozí program (v současnosti seriál Jedna rodina a reality show Výměna manželek). Na Slovensku diváci mohou Survivora vidět pouze na Voyo. Diváci krom televizních epizod mají k dispozici také bonusová videa na stránkách Novy a další materiály v oficiální aplikaci.

Soutěžící na ostrově stráví něco přes 70 dní, což znamená něco přes třicet epizod a tím pádem vysílání zhruba do poloviny června. Základní pravidla soutěže jsou stále stejná: Účastníci žijí na odříznuté pláži, kde mají k dispozici pouze ty nejzákladnější zásoby. Všechno další životní pohodlí a jídlo je závislé na tom, co si vyrobí, uloví nebo vyhrají v soutěžích. Vedle toho se hráči účastní také soutěží o imunitu. Každé dvě epizody se totiž méně úspěšný kmen vydává na „kmenovou radu“, kde musí vyloučit jednoho ze svých členů. Zhruba v polovině hry se vzájemné zápolení kmenů přepíná do individuální fáze hry, kdy všichni zbývající přeživší začínají hrát sami za sebe. V samotném finále zbývající dva hráči usilují o to, aby je vyřazení oponenti zvolili vítězi. Na absolutního šampiona čeká titul Survivora a šek na 2,5 milionu českých korun.

Natáčí se znovu v Dominikánské republice, kde český štáb ve spolupráci s mezinárodní (primárně tureckou) produkcí točí nové epizody na stejných lokacích, na nichž se natáčejí i další zahraniční verze Survivora. To česko-slovenské verzi dovoluje mít daleko větší měřítko, než kdyby si lokální produkce musela všechny náklady platit sama a nemohla se o ně poradit s jinými národy. Jednotlivé epizody se předtáčejí s několikadenním předstihem, aby je televize stihla včas sestříhat. To znamená, že v tuhle chvíli už několik dní soutěž na ostrově probíhá.

Složení dvou kmenů je na začátku následující: V kmeni Titánů jsou Adéla Krejdlová, Samuel „Pirát“ Krištofič, Martin „Mikýř“ Mikyska, Ornella Koktová, Denisa Dvořáková, Ivana Jirešová, Martin Carev, Martin „Márty“ Prágr, Sebastian Navrátil a Yenifer Cao. V kmeni lovců Martin „Bandurko“ Husár, Jack Hamid, Tomáš Rys, Kristina Alexandra Hrbková, Iva Skupník, Jana Zicklerová, Nikola Kabátová, Filip Křížek, Veronika Sandholzová a Michael Skalický. S odkladem do hry vstoupí ještě Jakub Bína a Rachel Karnižová ze strany Titánů a dva nespecifikovaní účastníci ze strany Lovců. V loňské sérii se dodateční soutěžící připojili ve druhém týdnu vysílání.

AKTUALIZOVÁNO: Nova už doplnila, že dva noví Lovci, kteří vstoupí do hry, jsou barmanka Kateřina Balounová a nemovitostní investor Radek Polomík. (PS: Upoutávka druhé epizody odhalila, že čtyři dodateční hráči nevstoupí automaticky mezi Titány a Lovce, o jejich kmenovém zařazení rozhodnou stávající hráči).

V upoutávkách před premiérou jsme mohli vidět, že už ani ne 24 hodin po začátku hry jeden z účastníků zkolaboval, takže na nás od začátku čeká tuhé drama. Dole v galerii si můžete prohlédnout všechny soutěžící. Ty stávající i nově přijaté.

Podklady a foto: TV Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest